• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podakovanie
#41
vytvorenie pluginu je jedna vec, ale neviem ci sa najde niekto potom, co sa bude o to starat ako bbaron. Vela ludi caka na novy plugin ako na zazrak, ale aby po case neboli sklamany. Bbaron stale na svojom plugine robil, reagoval na podnety ludi a pravidelne na nom robil. Toto nie je vec len vytvorenia nejakeho pluginu a tym to skonci. Verim bbaronovi, ze na tom bude nadalej tak robit ako doteraz a rychlosti na kra sa daju do poriadku. WS nefungoval tiez zo dna na den tak ako funguje teraz, tiez to trvalo a nie kratko.
  Odpovědět
#42
a ktory je ten slusny a funkcny plugin? ja sa bavim o nejakej dobe od ukoncenia jeho napragramovania. bbaron to robil roky a vedel by asi povedat svoje, kolko hodin prace ho stalo udrzat tento plugin na urovni akej je. Preco nemaju aj ine uloziska plugin ked je to take jednoduche? Lebo to nie je jednoduche a nie je to len o naprogramovani

Som zvedavy, konkurencia je vzdy fajn, len ludia cakaju neviem ake zazraky od SC2 pluginy a aby neboli po nejakom case sklamany. SC2 plugin je uz vo vyvoji a je aj nejaka beta funkcna, co som ale videl, tak ani zdaleka to nie je SC od bbarona. Takisto WS nechce, aby sa teraz ten pllugin verejne moc pouzival, lebo ho nemaju poriadne dorobeny.
  Odpovědět
#43
Kde WS nechce, aby se požíval? Big Grin 

Plugin je ve vývoji, ale už je hodně daleko a je v pohodě použitelný - pro mě je použitelný stejně jako ten od BBarona. Teda mometálně je požitelný víc, protože použivají ws a ne kra Smile
  Odpovědět
#44
Priatelia, toto nema konca :-) To je ako na forach apple kde androidaci vykladaju svoje a naopak. Myslim ze by bolo osoznejsie riesit a posuvat dalej plugin BBarona, lebo sme na jeho fore, napisat mozno logicke poziadavky a napady na zlepsenie a zavadzat nove funkcie. Rychlost riesite zbytocne. Je to tak ako to je, je to novy server a je to individulane. Dnes doobeda som pozeral 59Gb stream a isiel ako plamen.. Viem viem, vecer by bol asi problem :-) tak na to prosim nereagujte.
Vety o tom co si kto zaplatil su asi irelevantne. Ci na kra, alebo ws si vsetci platime za ulozisko a nie za streamovanie filmov, to snad je kazdemu jasne...
Prajem pekny den vsetkym.
I
VU+ DUO 4k, TV4, Amazon FireStick 4k, RPi4 - LibreElec
  Odpovědět
#45
Adam001
 
  to to je vlákno "poďakovanie"
tak sa teda poďakuj, ( alebo  nie ) ,a skonči .
Rieš si svoje názory na inom fóre, to to je bbaronove . tu sa riešia aktuálne problémy pluginu sc. Zbytočne tu tu spamuješ a je to tu ako na fejsbuku . uff
  Odpovědět
#46
Adam : 

Iste je len to , ze raz zomrieme .. Ja som presvedceny o tom, ze baronov plugin bude vzdy lepsi .. Dokazuje nam to X rokov , ktore to funguje .. Verim , ze si to teraz nejak zabezpecil , aby mu databazu nemohli kradnut .. A problemy s kraskou (ty co ich maju , mne to funguje) , sa urcite v dohladnej dobe vyriesia .. Toho sa vobec nebojim .
  Odpovědět
#47
(13.05.2020, 15:47)nereknu Napsal(a): Kde WS nechce, aby se požíval? Big Grin 

Plugin je ve vývoji, ale už je hodně daleko a je v pohodě použitelný - pro mě je použitelný stejně jako ten od BBarona. Teda mometálně je požitelný víc, protože použivají ws a ne kra Smile
Ved na kazdom fore , kde sa na ten plugin dakto opyta, mu odpovedia , ze toto je vyvojova faza a nema sa to pouzivat .. Preto nikde neni verejny link na stiahnutie ..
  Odpovědět
#48
A mate pravdu .. toto je thread o dakovani ..

Tak musim podakovat bbaronovi .. Dnes som nahodil plugin synovi na raspberri .. Vsetko zbehlo jak vino .. Ziaden problem (okrem mojho debilizmu , ze do LOGIN , som miesto mena pisal mail) .. Vsetko ide jak vino .. Hned som kupil babke konto na kraske (skoda toho WS od vianoc) , updatol RPI , nahodil plugin .. Vsetko ide .. Len neviem ako sa v kodi daju mazat subory .. Kodi je hrozne tazkopadne ..

Ked uz dakujeme , tak aj mtesterovi musim podakovat .. Pred tyzdnom som si nahodil novy ARCHIV CZSK na Enigme .. Nahodil konto na krasku .. A vsetko ide jak vino ..

Chlapci klobuk dole , pred oboma Vami .. Je to kus dobre odvedenej prace ..
  Odpovědět
#49
Viem, ze toto je tema o podpore pre mna. Som vam za to vsetko vdacny. Neda mi ale reagovat na novu verziu pluginu. Ak niekto zacina od 0, tak ako ja pre X rokmi, tak nema predstavu o tom, co by taky plugin mal robit, co za data bude potrebovat. Tu sa stalo to, ze niekto zobral data z pluginu, kde boli tie najdolezitejsie udaje (nastastie nie vsetky sa posielaju do pluginu). Na zaklade tychto dat a skusenosti s pluginom, mozu ludia spravit druhy lepsi plugin. Ale ruku na srdce, ak by tiez zacinali od 0, kde by teraz boli? No a zatial som videl len vyvoj pluginu, nevidel som, ze by sa pridaval novy obsah.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#50
nereknu: pisu to furt a stale dookola. Priamo tvorcovia.  Ten plugin nie je este pre siroku verejnost ale len pre betatesterov, ktorim je jasne, ze to este nefunguje ako ma. To, ze ty si spokojny s tym, ze ti na tom par veci co prave ty chces ide, je irelevantne. Ten plugin robia pre siroke spektrum ludi, ved ked len si tu precitas par prispevkov ake maju niektory naroky, tak ten plugin je este v plienkach. Osobne si nemyslim ze sa dockame plnej nahrady SC pluginu ako od bbarona. Nechce sa mi verit, ze sa niekto najde, co na tom bude tak makat ako prave bbaron.  A nepomoze im ani to, ze zobrali istu cast dat, lebo to najdolezitejsie si nezobrali. Bbarona Smile
  Odpovědět
#51
@"BBaron" teda ja bych normalne nereagoval, ale tos napsal peknou hloupost :/ To co popisujes se prece bezne nazyva pokrok. Kazdej ve vsem stavi na zkusenostech tech pred nim a vylepsuje je (resp. stejne jako evoluce se zkousi vsechny varianty a ty "dobre" jsou vybrany prostredim). Kdyby "vsichni" meli zacinat od piky, tak sme nevylezli z oceanu.

To prece neni argument, ze je na tom neco spatne, nebo ktery by mel nekoho zrat. Kdyby jo, tak Microsoftu prosel patent na instellisense a zadne vyvojove prostredi krome VS by nemohlo zobrazovat napovedu pri psani kodu. A AMD by uz davno bylo jen v pameti tech starsich.

Pominu-li fakt, ze na vzniku druheho pluginu mas primy podil "viny", tak by to schopny clovek bral spis jako prilezitost poucit se od konkurence stejne tak. Vzit si ty lepsi napady a implementovat je po svem.
  Odpovědět
#52
sc používám již asi 4 roky, vždy to lítalo jako vítr, teď na kra.sk to trochu drhne ale snad to taky vyladí. Za mě dík, že jsi ten plugin před lety vytvořil a staráš se o něj, jsi borec a již spoustu lidí jsem na SC konvertoval.
Martin
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)