![]() |
Hlásenie chýb - Verze k tisku +- Stream Cinema CZ/SK (https://forum.cder.sk) +-- Fórum: Stream Cinema (https://forum.cder.sk/forum-3.html) +--- Fórum: Všeobecné (https://forum.cder.sk/forum-4.html) +--- Téma: Hlásenie chýb (/thread-1.html) |
RE: Hlásenie chýb - BBaron - 07.02.2021 @"B00MSLIE" zial, kodi.log ktory si poslal neobsahuje skoro ziadne data. Precitaj si temu, ktora je venovana hlaseniu chyb a je tam aj ako spravne postupovat. @"bahosek" napis aspon o ktory serial ide ... ono je dost mozne, ze je mozne aj to, ze je chybny stream a preto ti to nejde ... dalsia moznost je to, ze tvoj pocitac nezvlada HEVC a tak spadne, pri pokuse o dekodovanie takehoto videa .... moznosti je vela a poskytol si malo informacii RE: Hlásenie chýb - bahosek - 08.02.2021 (07.02.2021, 21:01)BBaron Napsal(a): @"B00MSLIE" zial, kodi.log ktory si poslal neobsahuje skoro ziadne data. Precitaj si temu, ktora je venovana hlaseniu chyb a je tam aj ako spravne postupovat. No právě, že mi to jelo celou dobu v pohodě, až teď o víkendu, když jsem si chtěl pustit seriál tak to spadlo. Vyzkoušel jsem i jiné filmy a dokumenty a vždy to spadne, jakoby to mělo nějaký problém s tou stránkou, protože normálně videa co mám v PC mi to přehraje. Zkoušel jsem reinstalovat kodi, stáhnout doplněk znova, aktualizovat grafiku, firewall restartovat a nic nepomohlo, už fakt nevím čím to je. //EDIT: Bylo to díky hamachi, zakázal jsem jeho síťový adaptér a vše šlape jak má ![]() RE: Hlásenie chýb - BBaron - 08.02.2021 @"bahosek" hamachi som pouzival cca 20rokov dozadu ... ono to stale funguje? ![]() RE: Hlásenie chýb - bahosek - 08.02.2021 (08.02.2021, 15:10)BBaron Napsal(a): @"bahosek" hamachi som pouzival cca 20rokov dozadu ... ono to stale funguje? Jojo, byl jsem donucen to použít kvůli serveru, nemám veřejnou IP a nic jiného mě nenapadlo ![]() ![]() RE: Hlásenie chýb - B00MSLIE - 08.02.2021 (08.02.2021, 01:57)bahosek Napsal(a):Ďakujem mal som ten istý problém a že by to mohlo byť kvôli hamachi mi ani nenapadlo(07.02.2021, 21:01)BBaron Napsal(a): @"B00MSLIE" zial, kodi.log ktory si poslal neobsahuje skoro ziadne data. Precitaj si temu, ktora je venovana hlaseniu chyb a je tam aj ako spravne postupovat. ![]() RE: Hlásenie chýb - PasaTomm - 09.02.2021 Ahojte všichni.. ![]() Mám jen dotaz ohledně seriálu Slunečná. ( nevím jestli je to i u více filmů a seriálů, ale většina funguje. ) Píše mi to níže napsaný text v okně a nevím jestli je chyba u mého přehravače nebo jestli není seriál nahraný. Nevíte co je s tím? ![]() Ď czsklib Video is not available RE: Hlásenie chýb - dialkar22 - 10.02.2021 (09.02.2021, 21:44)PasaTomm Napsal(a): Ahojte všichni..Ahoj mne to pise presne to iste robia to posledne dva pridane diely ostatne pred tym pridane idu prehrat RE: Hlásenie chýb - kveton - 13.02.2021 Zdravím, mám dotaz. Z ničehož nic se mi SC začal zasekávat když chci posunout místo přehrávání nebo stopnout film, musim pak vždy restartovat celý zařízení. WhiteList na rozlišení mám nastavený a úpravu obnovovací frekvence taky, s tím jsem nehýbal Nevíte čím jiným by to mohlo být? Díky RE: Hlásenie chýb - Fajstaster - 14.02.2021 Mám stejný problém ... Win10 Kodi 18.9 64x CS v 1.3.28 (cder.sk) Při spuštění (film/seriál) vše spadne 😡 od víkendu to začalo nechápu !!!!! RE: Hlásenie chýb - PetrM - 14.02.2021 A co si přečíst alespoň posledních pár příspěvků ?? ![]() RE: Hlásenie chýb - BBaron - 19.02.2021 treba hlavne precitat ten prvy prispevok, kde sa pise ako postupovat, ked chce s niecim pomoct. RE: Hlásenie chýb - PetrM - 21.02.2021 Funguje vám měření rychlosti v SC? Mě to na všech zařízeních hlásí nulovou rychlost, viz příloha. Potřeboval bych nastavit filtrování streamů dle rychlosti, a bez měření to nejde. Nedá se to někde nastavit ručně na danou hodnotu? RE: Hlásenie chýb - BBaron - 22.02.2021 @"PetrM" ak mas uz KODI 19, tak toto filtrovanie mozes nastavit v novej verzii doplnku SC. Rychlost nastavujes rucne, takze nieje treba speedtest. RE: Hlásenie chýb - PetrM - 23.02.2021 Ne, verzi 19 ještě nemám, nejsem tak mladý ani odvážný. Počkám, až si to trochu "sedne", tedy minimálně na verzi 19.1 Ale už se mi to podařilo nastavit přímo v XML souboru, takže dobrý RE: Hlásenie chýb - JL1 - 23.02.2021 @Bbaron mam to nastavena 100 ale stream mi spusti automaticky mensi vo fullhd a nie 4K co ma priklad 5m musim to vyhladat pomocou rucneho zadania streamu mam dojem ze to nejde ten automat 100 RE: Hlásenie chýb - BBaron - 23.02.2021 @"JL1" zaloguj to a posli mi to...pozriem sa na to. RE: Hlásenie chýb - BBaron - 23.02.2021 @"JL1" asi mas nastaveny sekundarny jazyk SK, ktory nieje v 4K ... proste nasiel prvy stream, ktory vyhovovala dal ho prehravat. Ten autoselect este budem prerabat, je to len taky "zaklad". RE: Hlásenie chýb - Ligo - 27.02.2021 Dotaz dnes keď si chcem pozrieť najnovšie pridané seriály tak ma to hodí do Noviniek. Dá sa to nejako napraviť. Dakujem RE: Hlásenie chýb - BBaron - 28.02.2021 @"Ligo" opravene ... cca hodinu bude trvat prekesovanie toho menu a potom by to uz malo smerovat spravne ... ak by nie, tak mi pls znova napis RE: Hlásenie chýb - Ligo - 01.03.2021 Tak som to teraz pozrel na telefone a už to funguje ako má. Dík BBaron už som chcel preinštalovať späť na 18 tku. |