2.2.09 - KODI 19 (Matrix) - Verze k tisku +- Stream Cinema CZ/SK (https://forum.cder.sk) +-- Fórum: Stream Cinema (https://forum.cder.sk/forum-3.html) +--- Fórum: Nové verzie (https://forum.cder.sk/forum-7.html) +--- Téma: 2.2.09 - KODI 19 (Matrix) (/thread-457.html) |
2.2.09 - KODI 19 (Matrix) - BBaron - 22.02.2021 Aktualna verzia 2.2.09.3 verzia pluginu pre KODI 19 (Matrix). 2.2.09
2.2.01
2.1.14
2.1.13
2.1.3
2.1.12
2.1.11
2.1.10
2.1.9
2.1.8
2.1.7
2.1.6
2.1.5
2.1.4
2.1.2
2.1.1
2.1.0
2.0.6
2.0.5
Plugin ale aj API je prekopane, preto to tak dlho trvalo. Co je teda nove?
Nastavenie: Nastavenie pluginu preslo tie faceliftom Polozka Ucty: Zadavaju sa tu prihlasovacie udaje k ulozisku kra.sk, Dalej sa tu zobrazuje pocet zostavajucich dni z predplatneho, UUID zariadenia a dalsie informacie. Da sa tu zapnut debug, aby menej znaly mohli jednoduchsie zapinat/vypinat debug (ladenie) a poslat spravne zalogovane chyby. Od verzie 2.0.5 je dostupne nastaveni video cache pre KODI. Zoberie volnu pamat a vy si urcite, kolko % sa z nej ma pouzit pre video cache. Povolene % je od 50 do 80. !Pozor! ak mate vlastne advancedsettings.xml, tak vam tato operacia prepise vas konfig!!! Polozka Stream: Ako som uz vyssie spominal, tak sa po novom zobrazuje iba jedna polozka pre Novinky. Je to preto, lebo sa da zvolit ake streamy/polozky chcete vidiet. To sa nastavuje na tomto mieste. Mate 3 moznosti:
Ak autoselect nevyberie ziadnu polozku automaticky, tak plugin zobrazi ponuku streamov, ktore su dostupne. Polozka Rodicovska kontrola: Nove nastavenie, ktore "blokuje" nevhodny obsah pre deti. Ak je rodicovska kontrola zapnuta, tak si mozete zvolit cas, kedy sa ma aktivovat a deaktivovat rodicovska kontrola. Vybera sa tu zaciatok (hodina) a koniec (hodina) a maximalna pristupnost. Ak teda nastavite cas zaciatku o 5 (teda 5:00) a koniec o 22 (22:00) a zvolite pristupnost na 6 (pristupne od 0 do 11 rokov), tak sa automaticky odfiltruju polozky, ktore su oznacene ako nevhodne pre danu vekovu hladinu v case od 5:00 do 22:00. Mimo tohoto casu sa budu zobrazovat vsetky polozky a to bez akehokolvek zasahu. Zaroven sa touto rodicovskou kontrolou aktivuje aj samostatna historia sledovanych poloziek. Tym padom dieta nevidi v poslednych sledovanych vase polozky a zaroven po skonceni rodicovskej kontroli vidite svoju historiu. RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - Ozmar - 22.02.2021 Update presiel automaticky, v podstate bez problemu. Musel som nanovo zadat meno/heslo. Nefunguje vyhladavanie podla textu. Po kliknuti nan sa zobrazi len "chyba pripojenia" a to v oboch poziciach, t.j. vo vyhladavani v hlavnom menu aj vo vyhladavani priamo v zlozke filmy/serialy. Da sa vyhladavat len podla pismena cize manualne. e: vyhladavanie zo zalozky hlavneho menu uz ide, vyhladavanie v sekcii serialy (pod naposled sledovane) vyhlasuje chybu pripojenia. Ta ista zalozka vo filmoch nasmeruje na hlavne vyhladavanie, tak zrejme len v tych serialoch je niekde v kode preklep. RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - Igike - 22.02.2021 Android box-Všetko prešloOK,Musel som nanovo zadat meno/heslo. Dal som restart,ale ked spustim nejaky film,tak sa nespusti. RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - JL1 - 22.02.2021 @"BBaron" download - zatial zruseny, este neviem ci uplne, alebo iba docasne, Mne osobne je tiež nanič, ale mam známych čo som dával tvoj plugin a ide im net ledva 5Mbps a oni sú na downlode priam odkázaný, dokonca jeden pán ma ledva 2-3Mbps a cez víkend im to padá na 0 ked sú ľudia doma, preto sa prihováram za zavedenie sekcie download, nerád by som im len preto musel dať SCC RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - xbelkom - 22.02.2021 ako aktualizovat doplnok 1.3.28? pise ze zatial nie su dostupne dalsie verzie RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - BBaron - 22.02.2021 @"xbelkom" toto je zatial verzia len pre KODI19, 1.3.28 zatial nechavam nedotknutu. Ak nahodim tuto novu verziu aj pre KODI 18, tak skonci podpora pre KODI 16. RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - BBaron - 22.02.2021 @"JL1" uplne som na toto nezanevrel ... len ten download naozaj pouziva minimum ludi, tak to nebola az taka priorita. V zasade by to nemal byt az taky problem spravit. Nebude to ale az take premakane ako u konkurencie. RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - xbelkom - 22.02.2021 (22.02.2021, 16:04)BBaron Napsal(a): @"xbelkom" toto je zatial verzia len pre KODI19, 1.3.28 zatial nechavam nedotknutu. Ak nahodim tuto novu verziu aj pre KODI 18, tak skonci podpora pre KODI 16.ja viem, mam uz kodi 19 od dnes, no a tam mam problem ako aktualizovat na ten novy lite doplnok? RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - Likan7 - 22.02.2021 (22.02.2021, 16:06)BBaron Napsal(a): @"JL1" uplne som na toto nezanevrel ... len ten download naozaj pouziva minimum ludi, tak to nebola az taka priorita. V zasade by to nemal byt az taky problem spravit. Nebude to ale az take premakane ako u konkurencie.Díky moc za vše, jen k download, moc bych se přidal k těm, kteří po něm volají. Netřeba to mí jako u konkurence, ale osobně download celkem často využívám na filmy "na cestu". K tomu pokud zrovna mám slabší připojení, někdo z rodiny mi bere wifi, nebo je pomalejší server, v android boxu zadám download, který je rychlejší než streamování a hned se začnu na něj dívat. Tak snad tě přemluvíme RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - xbelkom - 22.02.2021 (22.02.2021, 16:31)xbelkom Napsal(a):(22.02.2021, 16:04)BBaron Napsal(a): @"xbelkom" toto je zatial verzia len pre KODI19, 1.3.28 zatial nechavam nedotknutu. Ak nahodim tuto novu verziu aj pre KODI 18, tak skonci podpora pre KODI 16.ja viem, mam uz kodi 19 od dnes, no a tam mam problem ako aktualizovat na ten novy lite doplnok? takze uz to ide, bolo treba odinstalovat stary doplnok a instalovat z cder na novo RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - DonRicardoBoss - 22.02.2021 @Bbaron download určite poteší, nie všetci máme taký rýchli internet aby sme si vychutnali 50-60GB stream. Väčšinou si takéto veľké položky stiahnem, lebo broadband mi na to nestíha. Zas nás není také malé % a určite by to veľa ľudí znova uvítalo RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - BBaron - 22.02.2021 Ok, trocha sa prespim a pozriem sa na ten download... RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - JL1 - 22.02.2021 uplne staci aby sa dalo stiahnut po jednom ako aj bolo, ziadne ficuriny nemusia byt RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - DonRicardoBoss - 22.02.2021 @JL1 presne, jeden súbor stavať na pozadí a stačí. Možno by to bolo aj lepšie, keď je SC je primárne streaming platform, ale keď už človek chce stiahnuť súbor,da sa stiahnuť jeden na pozadí. Netreba to moc kombinovať RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - Winie - 22.02.2021 Ahoj ve spolek, předně díky BBaronovi za novou verzi na Kodi 19, ale zatím se mi nepodařilo nic spustit. Aktualizace na Android TV proběhla automaticky, zadal jsem přihlašovací údaje z kra.sk, ale nic mi nejde přehrát. Zkoušel jsem několik seriálů i filmů. Má někdo podobný problém? A ideálně i jeho řešení? :-D RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - Igracek - 22.02.2021 @BBaron - já bych určitě přivítal kdyby tam byla i možnost přidávat filmy/seriály do knihovny tak jak to bylo v předchozích verzích... To jsem používal hodně... Dík RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - BBaron - 22.02.2021 @"Winie" otvor nastavenie Stream Cinema, a pozri sa ci mas spravne vypnene prihlasovacie udaje. Ak ich mas spravne vyplnene tak by si mal videt pocet dni predplatneho a zaroven aj token pre kra.sk. Ak tam tieto udaje nemas, skus znova zadat meno/heslo. Ak ich tam mas, tak klikni na polozku "Zapnut/vypnut debug" a ked ti napise, ze je debug zapnuty, tak skus dat nieco prehrat. Nasledne ukonci KODI a posli subor kodi.log ak nevies ako na to, tak citaj https://forum.cder.sk/thread-1.html @"Igracek" ano to poriesim, len sa chcem viac zamerat na android tv a tam dohodit nejake dalsie veci. RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - miksoo - 22.02.2021 Ahojte. Neprezieravo som nemal vypnite automatické aktualizácie a tak mám nechtiac Kodi 19. Doplnok som aktualizoval, film/seriál sa spustí ale než zvuku. Viete mi pls poradiť? Android TV/Mi box S. Ďakujem RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - Bába - 22.02.2021 Tak staženo a šlape. Díky BBaron. Občas jen problémek s vyhledáváním a spuštěním některých dílů seriálů. To jen poznámka, ne výtka. Předpokládám, že se postupně do ladí. Mějte se fajne. Bába RE: 2.0.0 - KODI 19 (Matrix) - Karel1981 - 22.02.2021 Ahoj, díky jede v pohodě (win10) na NS19 si počkám až půjde přidávat do knihovny :-) Autoselect je super akorát když mám nastaveno 100Mbps tak se teda ignoruje a spustí vždy největší stream je to tak? A pak k rodičovské kontrole by chtělo mít možnost třeba heslem, pinem v nastavení tu volbu zakázat/povolit. Např 10 letému když to omezíš tak bude umět v nastavení si to vypnout :-) Jinak supr díky. edit: k tomu autoselectu se ptám proto, když tam bude možnost výběru více streamu a mezi nimi i 4k HDR stream a nebudeš mít na to "železo" tak jestli ho to i tak vybere a spustí... |