Tipy na dnes - novinka - Verze k tisku +- Stream Cinema CZ/SK (https://forum.cder.sk) +-- Fórum: Stream Cinema (https://forum.cder.sk/forum-3.html) +--- Fórum: Nové verzie (https://forum.cder.sk/forum-7.html) +--- Téma: Tipy na dnes - novinka (/thread-696.html) |
Tipy na dnes - novinka - BBaron - 14.12.2022 Trocha som prerobil polozku Typ na dnes. Doteraz to bolo preberane z csfd, po novom je to "tajne", len teda neviem ake budu/su vysledky. Snad to bude dobre fungovat a budete spokojny s vysledkami. RE: Typ na dnes - novinka - smajlovk - 21.12.2022 A kde sa tato polozka presne nachadza, nejako to nemozem najst nikde? RE: Typ na dnes - novinka - PetrM - 22.12.2022 Ve složce Filmy, nebo Seriály Jinak za mě určitě posun k lepšímu, několikrát už jsem seznam využil. RE: Typ na dnes - novinka - BBaron - 22.12.2022 @"PetrM" je to v serialoch aj vo filmoch. Este to trocha tunujem. Mne sa nepaci jedna vec a to ta, ze sa v podstate tie polozky opakuju, takze upravujem trocha ten algorytmus a budem musiet upravit aj plugin, aby mohol poslat aj posledne sledovane. Takze potom mozu byt dve polozky.
RE: Tip na dnes - novinka - BBaron - 23.12.2022 v noci som "prekopal" logiku pre tipy na dnes. Zda sa mi, ze zatial funguje celkom dobre aj ked pri niektorych ludoch vidim zhodu len na 10% ... ale tak asi mam k nim malo udajov, tak co uz ... casom uvidim, ci to funguje RE: Tip na dnes - novinka - Luboss - 26.12.2022 (23.12.2022, 11:25)BBaron Napsal(a): v noci som "prekopal" logiku pre tipy na dnes. Zda sa mi, ze zatial funguje celkom dobre aj ked pri niektorych ludoch vidim zhodu len na 10% ... ale tak asi mam k nim malo udajov, tak co uz ... casom uvidim, ci to fungujeAhoj BBaron, zrejme sa spýtam "od veci" ale môže to nejako súvisiesť s tým, že od 21.12.2022 sa mi do noviniek nepridávajú žiadne súbory? Mám Kodi verziu 19.3. Ďakujem. RE: Tipy na dnes - novinka - Mido181 - 26.12.2022 Mne tiež nepribúdaju žiadne nové tituly od 22.12.2022 ani seriály ani filmy RE: Tipy na dnes - novinka - mattoo - 27.12.2022 Zdar Baron, mam taky problem, aktualizoval som kodi na verziu nexus 20 a vznikol mi problem vo filmoch-kliknem a vrati ma to spat do menu,serialy ide prehrat.Ucet na kra.sk este skoro 300 dni,aktivovany,kodi stare odinstalovane a nainstalovane nove,tak isto aj zip+repo,net v pohode.Neviem aky by mohol byt problem,ina stream sluzba ide v pohode.Na 19.4 mi sc cz sk isla normalne. Dodatok: skusil som viacere verzie kodi, od 19.3 a vyssie az po nexus20 a problem stale pretrváva, dokonca nie som sám čo ho má. Dá sa to nejako opraviť?Díky vopred. RE: Tipy na dnes - novinka - BBaron - 27.12.2022 filmy uz znova pribudaju. nastal problem s replikaciou hlavnej DB. Uz je znova synchronizovana a vsetko je OK. @"mattoo" pozri si ako postupovat spravne pri nahlasovani chyby. Z tvojho popisu ti neviem pomoct.... RE: Tipy na dnes - novinka - Luboss - 27.12.2022 (27.12.2022, 18:10)BBaron Napsal(a): filmy uz znova pribudaju. nastal problem s replikaciou hlavnej DB. Uz je znova synchronizovana a vsetko je OK.Super, ďakujem. RE: Tipy na dnes - novinka - mattoo - 27.12.2022 (27.12.2022, 18:10)BBaron Napsal(a): filmy uz znova pribudaju. nastal problem s replikaciou hlavnej DB. Uz je znova synchronizovana a vsetko je OK.Prepáč, nepozrel som si ako spravne nahlásiť problém, ale teraz som opäť skúsil stream a už všetko funguje. Vďaka za ozrejmenie problému a vyriešenie. Pekný Silvester prajem. |