Stream Cinema CZ/SK
neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - Verze k tisku

+- Stream Cinema CZ/SK (https://forum.cder.sk)
+-- Fórum: Stream Cinema (https://forum.cder.sk/forum-3.html)
+--- Fórum: Inštalácia/Aktualizácia (https://forum.cder.sk/forum-16.html)
+--- Téma: neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi (/thread-706.html)

neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - markusius - 05.01.2023

Zdravim,
zadovazil som si novsi android mobil Samsung S22 (  povodny S7 )
nainstaloval kodi, instaloval repository.cder.sk-1.0.1.zip
nastavil meno a heslo
po otvoreni Stream Cinema CZ/SK a vybrati filmu mi neustale vypisuje nespravne meno, alebo heslo

v starom mobil S7 mi to funguje.
zmenil som heslo na stranke kra.sk  nastavil v strom mobile - funguje prehrava
v novom mobile pise ze su zle zadane udaje.
robil som to uz XY krat, odinstaloval kodi, restartoval mb atd.
nic nepomaha, menil pripojenie z wifi na O2 atd.

viete dat radu ako dalej?

Marek

dakujem

RE: neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - BBaron - 09.01.2023

zkontroluj si nastavenia klavesnice a ci pises spravne heslo. ak to na jednom zariadeni ide a na druhom nie, bude problem medzi zariadenim a stolickou ;-)

RE: neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - markusius - 09.01.2023

(09.01.2023, 17:18)BBaron Napsal(a): zkontroluj si nastavenia klavesnice a ci pises spravne heslo. ak to na jednom zariadeni ide a na druhom nie, bude problem medzi zariadenim a stolickou ;-)

jj vacsinou to tak byva, pracujem ako IT a poznam tieto banalne chyby, neviem si to vysvetlit. skusim nahodit inu klavesnicu v androide :-)

RE: neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - BBaron - 09.01.2023

skus si napisat cvicne heslo do policka mena ... dalsia vec je, ze si skus pozriet ci sa ti ulozilo meno/heslo v doplnku. KODI 19 funguje nejako divne a ked sa pouzije python fcia na zapis nastavenia, tak sa ta potvora nezapise....

RE: neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - regressiv - 08.05.2024

Caute, mam podobny problem. SC funguje ok, ale vzdy ked zapnem kodi, tak vyskoci chyba, ze mam nespravne prihlasovacie udaje (su spravne, prehravat viem, aj prihlasit sa do webstranky kra.sk). Ked otvorim nastavenia, prihlasovacie udaje su vyplnene, ale token je z nejakeho dovodu false. Nepomohlo ani zmenit heslo v kra.sk, ani preinstalovat SC, ani update, ani vymazanie settings.xlm. V podstate moj jediny problem je vyskakovanie tej chyby, ale neskutocne ma to irituje. Tusite kde by mohla byt chyba?

RE: neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - regressiv - 11.05.2024

Vedel by mi prosím niekto poradiť? Účet na kra.sk mi končí o cca 30 dní a keď to dovtedy nefixnem, tak vážne premýšľam nad tým, že prejdem na webshare a ku konkurenčnému doplnku.

RE: neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - regressiv - 16.05.2024

Takže nikto mi nie je ochotný pomôcť?

RE: neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - BBaron - 01.06.2024

@"regressiv" ak to zalogujes a posles kodi.log, tak ti snad niekto poradi ...

RE: neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - regressiv - 01.06.2024

Poradil by si mi prosím ako to zalogovať? Keďže tá chyba vyskakuje hneď po starte kodi, a nepustí ma do Stream Cinema kým ju neodkliknem, tak neviem použiť debug nástroj pre Stream Cinema. Neviem tu chybu potom replikovat so zapnutým debugom.

RE: neuspesne prihlasnie uctu kra.sk v kodi - BBaron - 08.06.2024

zapnes debug, vypnes kodi, zapnes kodi a uz mas zapnuty debug, potom ides do nastaveni a vypnes debug a mas to komplet zalogovane