Citajte vsetci poriadne co sa tu pise a nebudte ako husy na dvore....ver. 1.3.27 je v teste a nie je v repe cder. ked bude otestovana automaticky vam to ponukne na aktualizaciu....ach jaj :-)
VONTAR X98 PRO Smart TV Box Android 7.1 3GB 32GB Amlogic S912 Octa Core 2.4G/5GHz Wifi, LAN 1Gbit . CoreELEC 9.2.2
Výsledek testu z uvedeného úložiště, testovací verze je číslovaná 1.3.26 (ne 27).
Tablet Samsung FullHD, Android 9, Kodi 18.6, Estuary.
Nastavení z infa i v menu bez problémů.
Vše běhá svižně, vyzkoušel jsem dost menu. Některá videa se rozběhnou téměř okamžitě, jiná až za 4s a po posunu až za 10s. To není doplňkem.
Test Rychlost.nejtv. 103.3 Mbps.
Vyhledávání Filmy/Seriály/herci je výborné. Připojení Trakt funkční.
Titulky ve videu OK. Titulky vyhledávané například addonem Titulky.com nejsou vyhledány přesně, spousta je zmatečných, bývalo to lepší.**
Na videu: Parazit - KO (2019)
Na videu: Evangelion šin gekidžóban: Q - JPN,JP (2012).
Dobrá práce na addonu.
**/ Až třetí jsou k videu jedna. Nepoznám, které z padesáti jsou k videu dva, proč se vůbec nabízejí.
MEDA: Kodi 17.6/18.6 - LibreElec/Linux/Windows/Android9
for Ufonaut,taky si vše pořádně přečti ať víš o co vůbec jde,ne jenom řádek na který vidíš.Právě že jde o poznatky z testovaného přídavku,který "testuji"...
Chybicka se vloudila :-) sorry
VONTAR X98 PRO Smart TV Box Android 7.1 3GB 32GB Amlogic S912 Octa Core 2.4G/5GHz Wifi, LAN 1Gbit . CoreELEC 9.2.2
Nainstaloval som, chodi to svizne.
Ale aby sme testovali vsetci rovnako, tak by si mohol zadefinovat co testovat
LibreELEC 9.2.1, Kodi 18.6, RPi 4
OK, tak uz je vonku 1.3.27 .... snad prejde update bez problemov ;-)
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
Aktualizace probíhá buď automaticky,nebo v pluginu SC při kliknutí na něj pravým tlačítkem myši,dále informace a v informacích aktualizace.U mě vše OK.
Kodi 18.5 na pc, win10, aktualizáciu mi nenašlo, pokiaľ chcem ísť priamo do filmov alebo seriálov, tak mi píše, aby som si aktualizoval doplnok, no cez skin a prednastavený template, som schopný si pustiť novinky alebo posledné sledované filmy/seriály
Potvrdzujem, aktualizacia prebehla automaticky bez problemov a zatial vsetko funguje
VU+ DUO 4k, TV4, Amazon FireStick 4k, RPi4 - LibreElec
Aktualizacia prebehla automaticky bez problemov.
funguje super aj s KODI 18.7
@"medved6969" nerad ti beriem iluzie ale nic s rychlostou som neriesil .... aspon dufam
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
(25.05.2020, 15:38)BBaron Napsal(a): ok, ked je vas tak vela, tak si pridajte cez filemanager v KODI https://stream-cinema.online do zdrojov a odtial potom nainstalujte subor plugin.video.sc.zip ... dajte tomu trocha casu, nejako to KODI zle stahuje po malych blokoch, neviem preco ... trva to .... dal som tomo 3 dni stream cinema doplnok aktualizovany podla tvojho popisu nefunguje. V com je problem ?
@normantheforeman1986
To bol pôvodne postup na testovaciu verziu.
Jedna z možností je : choď do Nainštalovať z repozitára , vyhľadaj cder.sk, pravou myšou vyroluj ponuku, daj Skontrolovať aktualizácie a dostaneš sa k verzii 1.3.27.
Xiaomi Mi TV Box S
Po novej aktualizácii SC nefunguje. Spustí film a vyhodí ma z Kodi do menu boxu.
Xiaomi Mi TV Box S, Android 9 zostava PI.2604, Kodi 18.6
Stream Cinema funguje bez problemov, skusal som rozne 3 filmy a serial, vsetko bez problemov spusti a prehrava bez sekania.
Ja mám verziu Kodi 18.7 a nefunguje mi to
Aktualizace na poslední verzi 1.3.27 z repozitáře. Funguje a přehrává.
Komu ne, jděte standardní cestou do Hlásenie chýb a žádejte podle pravidel o radu.
https://forum.cder.sk/thread-1.html
MEDA: Kodi 17.6/18.6 - LibreElec/Linux/Windows/Android9
|