20.01.2023, 21:18
(20.01.2023, 16:00)BBaron Napsal(a): pri spusteni nejakeho streamu sa robi automaticky speed test na rozne servre kra, aby doplnok zistil aku uzivatel na danom zariadeni rychlost a aby si automat mohol vybrat spravny stream....toto moze obcas trvat aj tych spominanych 30s a potom kazde spustenie uz pojde rychlo....ahoj, ja mám podobný problem, no nastal asi pred hodinkou cca o 18tej pozeral som serial "Resident Alien" a z nicoho nic dalsi diel nesiel spustit zobrazilo sa menu s vyberom suboru a pak proste akoby sa to zaplo a vyplo behom milisekundy, skusil som reinstal 19ky na 19ku skusal som update na 20ku rovnaky problem potom som skusil na mobile, kde mi to vzdy slo bez problemov (neaktualizovane) a rovnako to nejde neskor som si vsimol ze niektore videosubory inych filmov idu prehrat a ine nie z logu som vycital "HTTP returned code 503" co je chyba odpovede servera napriklad u filmov spustí bez problémov "Amber: the girl behind ... 8Mbps" a nespusti napr. "I am zlatan 8.01Mbps; Willow 1988 3.08Mbps; JUNG_E ani jeden zo suborov..."
Pevny internet garantovanych 70/10 Mbps
Mobilné dáta garant 300/60 Mbps