• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema - KODI 20.1 na TCL
Dobrý den,
nevím, kde se zeptat, tak to zkouším zde touto formou. Pořídil jsem televizi TCL 65C935, na kterou lze nainstalovat KODI, konkrétně se nainstaluje nejnovější verze 20.1. Bez problému doinstaluju Stream Cinema. Mám však problém s plynulým přehráváním videí. Podle mně to není rychlostí internetu, v tomto směru je rychlost opravdu dostatečná, ale problémem bude asi snímkovací frekvence (TV a videa). Ne u všech titulů, ale u dosti ano. A je jedno jestli jsou ve formátu 4K, FULL HD apod. Někdy 4K je bez problémů a Full HD zlobí a naopak. Zkrátka často se obraz trochu trhá, nepřehrává se plynule, je to dost otravné. Zkoušel jsem v nastavení různé věci nastavit, ovšem na nějaký titul to zafunguje a na jiný zase ne. Nevíte, jak KODi přesně nastavit, aby se videa přehrávala plynule? Dříve jsem využíval starší TV Samsung a zařízení OSMC Vero 4K+ a nebyl v podstatě s ničím problém. OSMC zařízení mohu připojit i k TCL, jenže zjišťuju, že nová TV je jaksi vybíravá a pomocí stejného HDMI kabelu (i jiného podobného) jako jsem měl u Samsungu se zařízení OSMC nechce do TCL načíst. A když už se náhodou načte, tak i v tomto případě u mnoha titulů je obraz trhaný. Přitom TV se pyšní 120 Hz pro plynulé přehrávání, v nastavení OSMC Kodi mám zvoleno, aby se frekvence přehrávaného videa co nejvíce blížila frekvenci obrazovky, ale nějak to zde nefunguje. Pokud máte nápad, co s tím, budu rád za každou pomoc. Chtěl bych tedy spíše nastavit KODI, které je přímo instalované v TV. Je vidět, že problémy jsou obdobné. Předem děkuji.
  Odpovědět

Příspěvků v tématu
Stream Cinema - KODI 20.1 na TCL - od janis01 - 12.05.2023, 23:12
RE: Stream Cinema - KODI 20.1 na TCL - od JL1 - 18.06.2023, 11:19

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)