13.03.2025, 00:10
(12.03.2025, 22:20)petertomasy Napsal(a):nooo aspon u mna, neviem ako u vas, ja osobne pouzivam na dvoch roznych lokalitach, teda samozrejme ine IP (nie sucstne) ale zakazdym spravim to ze dam nastavenia a dam track + a to druhe co e v ponuke nastroje a synch dostupne epizody ... a dam synchroniovat, aby sa mi nacitalo to co som pozeral na druhom zariadeni (podla track) avsak track sa nacita (ale myslim ze nie korektne lebo po restrate sa tvari ze nic) a teda nemam ten zoznam. Kodi mam na PC 21 a v shielde to ktore ponuka google play, a teda myslm ze chyba nie je u mna, nakolko podla tych info dostavam chybu 500 co je chyba servera ... ako keby to je ze nieco nejde na stranke spravne, ale to ja uz neviem. ...(12.03.2025, 19:56)xun Napsal(a): Ahojte, neviem ci ide o chybu alebo co presne, ale v zozname "serial" bola aj zalozka nedopozerane a posledne sledovane.zmyzlo
Teraz poslednu dobu asi tak cca 1 tyzden vidim, ze to nedopozerane zmyzlo, a nechce sa tam nacitat. Inak povedane, nezobrazuje sa zoznam aktualne rozpozeranych serialoch.
Otestovane na shielde a aj na PC. Rozne IP ...
pri pokuse o pristup na https://stream-cinema.online/kodi/FGet/3749/6 error 500 ...
@"BBaron" vies to pozriet, dakujem