30.04.2020, 09:12
V dohledné době bych rád pro veřejnost uvolnil nový skin Estuary Easy, což je skin, který:
Estuary Easy bude dostupný na Github a bude ho tedy možné jednoduše integrovat do repozitáře.
Jak už z výše uvedného výčtu plyne, navazuje Estuary Easy na Estuary Stream-Cinema, jehož další vývoj jsem ukončil a převzal ho @saxel. Důvodem toho byl nedostatek času, protože jsem kromě vývoje Estuary Stream-Cinema vyvíjel a spravoval právě skin Estuary Easy, což je skin, který používá moje širší rodina, přátelé a známí. Nyní jsem se rozhodl, že tyto dvě vývojové větve spojím do jediné (skiny jsou společné asi z 80 %) a budu dále pokračovat na vývoji a správě Estuary Easy ale tak, že jeho podmnožinou zůstanou funkce Estuary Stream-Cinema. Jeden skin tedy nahradí původní dva a to mi umožní se vývoji věnovat s minimálním nárůstem dalšího času.
Klidně tedy používejte současnou verzi Estuary Stream-Cinema, jakmile bude Estuary Easy zveřejněn, bude jen na vás, zda si ho nainstalujete nebo ne.
Omlouvám se, a beru svá slova zpět. Po tom všem, co se v poslední době událo jsem přehodnotil svůj vztah ke komunitě a Kodi a už zájem o to, dál na něčem pracovat. Není v tom nic osobního, prostě se budu věnovat něčemu jinému...
- vychází z Estuary - znamená to, že vždy vychází z aktuální verze oficiálního Estuary pro poslední verzi Kodi (není to tedy žádný fix letité verze, kterému chybí nebo u kterého nepracují správně některé funkce aktuálního Estuary)
- vychází i z Estuary Stream-Cinema - tzn. má všechny funkce tohoto skinu, navíc celou řadu dalších aktuálních vylepšení
- má plnou jazykovou podporu cz, sk a en
- jsou samozřejmě odstraněny známé (Youtube) i neznámé (je jich tam dost) bugy
- sleduje vývoj addon Stream-Cinema - tzn. objeví-li se ve Stream-Cnema nějaká nová funkce, bude záhy do skinu implementována
- přiměřeným způsobem podporuje i další addons podobného charakteru - přehrávání filmů a seriálů (HBO GO, Netflix, ...)
- podporuje vybrané addon pro přehrávání z video sreverů (Aktuálně, Seznam, Stream a další tak, jak budou vznikat nebo a bude o ně mezi uživateli zájem)
- podporuje specifické nastavení Kodi a addons, které interně označuji jako Easy a Master - rozdělení knihovny, experimentální funkce (Monitor Kodi, Remote Control Pad, ...), submenu, jendoduché použití filtrů, atp.
- si bude moci převzít nastavení z existujícího Estuary Stream-Cinema
- bude mít větší flexibilitu nastavení, zároveň bude obsahovat default nastavení hlavního menu - po čisté instalaci bude skin nastaven (volby položek hlavního menu, uvolněné vybrané widgety, atp.) do definovaného stavu
- bude mít celou řadu dalších drobnějších vylepšení a funkcí, např. uživatelsky jednoduché nastavení akce po spuštění (přehrávání hudby - i náhodné, spuštění addon, atp.)
Estuary Easy bude dostupný na Github a bude ho tedy možné jednoduše integrovat do repozitáře.
Jak už z výše uvedného výčtu plyne, navazuje Estuary Easy na Estuary Stream-Cinema, jehož další vývoj jsem ukončil a převzal ho @saxel. Důvodem toho byl nedostatek času, protože jsem kromě vývoje Estuary Stream-Cinema vyvíjel a spravoval právě skin Estuary Easy, což je skin, který používá moje širší rodina, přátelé a známí. Nyní jsem se rozhodl, že tyto dvě vývojové větve spojím do jediné (skiny jsou společné asi z 80 %) a budu dále pokračovat na vývoji a správě Estuary Easy ale tak, že jeho podmnožinou zůstanou funkce Estuary Stream-Cinema. Jeden skin tedy nahradí původní dva a to mi umožní se vývoji věnovat s minimálním nárůstem dalšího času.
Klidně tedy používejte současnou verzi Estuary Stream-Cinema, jakmile bude Estuary Easy zveřejněn, bude jen na vás, zda si ho nainstalujete nebo ne.
Omlouvám se, a beru svá slova zpět. Po tom všem, co se v poslední době událo jsem přehodnotil svůj vztah ke komunitě a Kodi a už zájem o to, dál na něčem pracovat. Není v tom nic osobního, prostě se budu věnovat něčemu jinému...