03.05.2020, 11:30
(03.05.2020, 11:11)GeorgeCZ33 Napsal(a): Už to tu zaznělo.Předplať si (kra.sk) a bude Ti vše fungovat.
Můj názor je a (už jsem se jednou spálil) to takový,nic se nevyplací si předplácet něco dopředu a to nejdéle na 3.měsíce.
Tato situace co se zde stala je poučení pro ty kteří obnovili své předplatné třeba na rok a nyní si s ním můžou vytřít víte co.
Nikomu z vás to nepřeji, já jsem si také obnovil na 3 měsíce nedávno.Peníze které jsem do toho vložil jsou tak malé že je mit to jedno.
Už se stalo,proto tato situace může opět nastat kdykoliv třeba za měsíc dva nebo rok,to nikdo neví.
Kdyby jste si měli platit nějakou videopůjčovnu nebo online filmy tomu podobné tak vás to bude stát daleko více.
Webshare běží dále,ale můžete jen stahovat ne koukat online na filmy pomocí tohoto pluginu.
Dále informace,že se bude něco měnit,už tu měla být dávno a jasně viditelná pro všechny a to minimálně s týdením předstihem,děkuji.
Suhlas .. nejake info mohlo prist ale stalo sa .. bud kra alebo musis najst inu alternativu ... a ako aj pises netflix stoji cca 8 eur mesiac kra mas 8 eur na 3 mesiace a mas tam vsetko ...