03.05.2020, 21:44
Luckyboy Napsal(a):Čtu to tu po sobě a úplně si přijdu zaujatej, to zas nechci... Jen jsem chtěl říci, že přechod mohl být pomalejší, nic víc.. byl moc okatej...Ale niesi zaujaty , velmi si to trafil , riesi sa to testovacou prevádzkou a tiez velmi pochybujem o speed rovnocennosti ako som uz uviedol male matematicke okienko, ktore mimochodom zmazali aj s celym vlaknom.
Každopádně stream cinema si nezaslouží hned hodit do koše, mám sice starost o jeho dlouhodobější fungování, a dostatek uživatelů, ale tu šanci si zaslouží.
Pro ty, co váhají mohu jen říci, že po zaplacení na kra.sk vlastně nepoznají rozdíl mezi starým a novým stream cinema. Zdá se mi, že je i svižnější, ale to nemůžu tvrdit s jistotou..
Jen doufám, že přestane zával aktualizací a komplikací při nich a že se vše vrátí do starých kolejí i když na kra.sk (raději budu platit někomu, kdo vyvíjí doplněk, který používám, než někomu, kdo na něm pouze parazitoval).
Když budou i hezky aktualizované filmy a větší kvality streamů, bude to fajn.. Teď jsou!!!
možná bych za pár měsíců využil i možnost volby automatického strhávání z karty, neměl bych s tím problém, pokud by vše fungovalo, ale to až po čase...
Ak realne je 70000 klientov a len 10 percent by pozeralo sucasne 8Mbit tak kra potrebuje konektivitu 56Gbs
ak by pozerali vsetci 560Gbs a to nehovorim o 4K veciach.
Teraz odhadujem na kru preslo cca percento a uz to seka... Cize nazov domeny nenaznacuje Krasku ale skor ladovu kru...