08.05.2020, 22:22
Zvyčajne tu nepíšem, som hlavne pozorovateľ... ale akosi mi nakoniec nedalo... prežil som si svoje a z vlastnej skúsenosti viem, že čas má obrovskú cenu... a čo je raz stratené, tak je stratené. Myslím si, že už asi žiadne peniaze nevynahradia BBaronovi ten obetovaný čas, o ktorý bohužiaľ ukrátil hlavne rodinu a deti... to je pre mňa nepredstaviteľná cena a jedine on vie, či neprekročil tu pomyselnu hranicu a či to všetko za to vlastne nakoniec stálo ...takže všetky tie veci, ktoré sa teraz dejú okolo, sú v kontexte toho malichernosti... Sledujem trochu históriu okolo doplnku SC odkedy sa zjavil na scéne a už od začiatku mi pripadal ako malý zázrak... a každý deň, ktorý fungoval, bol zase takmer ako úžasný dar... neviem, ale mám taký pocit, že nech by som tu napísal neviem aké krásne a vzletné slová vďačnosti, nevyjadria ani zlomok toho, čo BBaron pre nás urobil a obetoval... tiež mám bohužiaľ pocit, že tak cca 90% (a možno aj viac) používateľov doplnku to nechápe (ani tie vzájomné súvislosti a vzťahy) a asi ani nikdy nepochopí, lebo nepoznajú skutočnú cenu vecí... možno im aj táto konzumná doba trochu skryvila pohľad... vysvetľovať im to stále dookola asi tiež nemá zmysel... a od toho sa potom v podstate odvíja všetko ostatné, tie akcie a reakcie z posledných dní, boj o kontrolu, plyv, moc a v konečnom dôsledku o peniaze... mnohí ľudia (a zvlášť tí nejakým spôsobom v tom zainteresovaní) teda pekne vykryštalizovali... ale dalo sa to čakať... keď ide o veľa, bojím sa, že podrazy a ďalšie zákernosti sa budú asi len stupňovať...
Prečítal som skoro všetko, čo sa píše na oboch forach za posledné dni a v údive smekám opäť pred BBaronom, že to po tej vlne nevďačnosti, vyhrážok, osočovania a krivých obvineni nezabalil... je jasné, že brániť sa a vysvetľovať už niekedy nemá zmysel...
Nakoniec napíšem, že vcelku rozumne to asi zhrnul vo svoje úvahe užívateľ "vomic" (vo svojom dlhom príspevku) na kodi fóre... (ak by si chcel niekto prečítať (https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-strea...em?page=12))
Vďaka BBaron... nech to dopadne akokoľvek, drž sa...
Prečítal som skoro všetko, čo sa píše na oboch forach za posledné dni a v údive smekám opäť pred BBaronom, že to po tej vlne nevďačnosti, vyhrážok, osočovania a krivých obvineni nezabalil... je jasné, že brániť sa a vysvetľovať už niekedy nemá zmysel...
Nakoniec napíšem, že vcelku rozumne to asi zhrnul vo svoje úvahe užívateľ "vomic" (vo svojom dlhom príspevku) na kodi fóre... (ak by si chcel niekto prečítať (https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-strea...em?page=12))
Vďaka BBaron... nech to dopadne akokoľvek, drž sa...