• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rychlost / kvalita služby kra.sk
(11.05.2020, 01:22)Random792 Napsal(a):
(11.05.2020, 01:09)Pytkin Napsal(a):
(10.05.2020, 22:55)Random792 Napsal(a): Na původním  Str Cin  než to BBaron zlikvidoval jsem normálně sledoval  4K 60 GB filmy,vyhledával jsem pouze tyto velké.Nebudu přece sledovat SD jako někde v zapadlé vesnici..Ok?

Mozem sa spytat aky velky TV mas a kolko od neho sedis ?
Samsung Qled (tizen)  uhl 195 cm    asi 3metry...pokud chci ještě větší obraz tak spustím plátno před tv a zapnu projektor uhl 5 m 4k uhd,na projektor se dívám asi z 7 metrů podle nálady ...je to místnost pro tv a kvalitní hudbu takový malý kinosál...většinou ale kupuji bluray disky nebo půjčuji filmy  z Apple tv cena 78 kč
Chodím na různá fora co se týka Kodi  a různá sat.technika (Dreamboxy apod) vše kolem linux sat přijímačů takže jsem vyzkoušel i WS  prostě to je můj koníček hlavně linux

Jinak skoro nikdy jsem přes Str.Cinem  nedosledoval film do konce spíše to nechám jít asi půl hodiny nějaký 4K film a porovnávám se stejným z Bluray  
v té technice mám spousta peněz tak když koukám na film tak si ho pořídm legálně. Pirátsví jen sleduji co jak funguje jak co nastavit  ale ne z toho důvodu že bych to chtěl sledovat ale tak zábava ve volném čase vždy něco nového vyzkoušet
...a svist to potom balil do folie.....
  Odpovědět

Příspěvků v tématu
Rychlost / kvalita služby kra.sk - od BigTim - 06.05.2020, 20:53

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 4 host(ů)