• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rychlost / kvalita služby kra.sk
(18.05.2020, 01:20)Random792 Napsal(a): BBaron:  JJ určitě to skusím stále něco testuji ale to mě baví víc jak sledovat film.Ale mohl bys mi odpovědět  na věc které nerozumím .
Tu otázku ber tak jako moji pochodovou myšlenku.

Teoreticky : Dalo by se něco jako je WS a ten tvůj plugin nebo třeba jiný plugin to není podstatné udělat legálně?
A pokud ano kolik by bylo třeba do toho investovat? V milionech ?
Samozřejmě že každý film by byl spoplatněn jako ve videopůjčovně:

O peníze mi tak v té otázce nejde ale spíše v tom to zlegalizovat ,je tohle to možné?
Jednoduš peníze zde ber jako až druhořadou věc.
Jde o to jaké kroky by se mohly udělat aby to mohlo být legálně?

Důvod je tento:
Třeba Netflix  ten má většinou filmy ze své produkce
Hbo Go ta se spíše také snaží o svou produkci a s Netflixem mají tichou umluvu že si nebudou mco jako by přebírat své pořady.
Celkem zajímavý je projekt Apple tv vlastně půjčovna filmů ale tam zase není tolik CZ a Sk filmů jako třeba zde
Zde je skoro vše dalo by se říct otázkou je možnost legalizace

Kdysi jak jsem měl sít videopůjčoven tak jak jsem brával filmy od Intersoniku a nebo jiných společností  tak každá měla cenu videokazety jinou od 300 kč až po 1600 kč a ještě jsem na OSA platil nějaké poplatky za půjčování titulů tohle by bylo asi dost podobné musel by se asi zaplatit každý film pro půjčování asi nějak podobně jak jsem to platil tehdy dávno.....

kokos to sa pytas zo srandy alebo naozaj? takato sluzba nema sancu byt legalna, pretoze vsetky studia - netflix, hbo, apple atd si strazia svoje exkluzivitky a na ne lakaju svojich zakaznikov. a ak by aj prislo k nejakej dohode, ze by sa zhodli na nejakom takomto agregatore, tak cena by tam bola mozno 50,- € mesacne a mozno aj viac a povedz mi, kolko by sa naslo na SK a CZ ludi, ktori by to boli ochotni mesacne platit? Nehovoriac o tom, ze ked by si im to aj ponukol ako produkt, tak prva vec co by bola, ich podmienka by bola aby si to nelegalne vypol...
  Odpovědět

Příspěvků v tématu
Rychlost / kvalita služby kra.sk - od BigTim - 06.05.2020, 20:53

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 5 host(ů)