01.06.2020, 18:41
Citace:Keď napisem nazov, tak to bude zmazane. Sice neviem prečo, konkurencia je fajn a posuva vývoj dopredu.ja neviem o čo ti ide adam 001, tu máme riešiť problémy okolo bbaronovho doplnku a všetko čo s tým súvisí . je to tak? to že ty si si kúpil kra.sk len na mesiac nikoho predsa nezaujíma. Nikto ti presda neprikazuje aby si používal bbaronov addon . História okolo webshare je známa, a okolo doplnku " konkurenčného " asi tiež . a ak konkurencia vzpočíva v okopírovaní bbaronovho addonu a ukradnutí databáze, no ja ti neviem Božka ...
Hovorí ti niečo duševné vlastníctvo ? Hodiny ktoré strávil bbaron na addone , aby som ja a iný mali komfort v jeho používaní, o tie ukrátil svoju rodinu . ak toto nevieš oceniť, tak ho radšej nepoužívaj. Oracle s Googl-om sa súdili o javu a tam lietali miliardy doláčou . pre pár riadku kódu. Ale tu je to asi ok.
Už z princípu ja budem tu na tomto fóre riešiť len bbaronov addon, a keď už chceš tak radiť , on ti uncle google vie poradiť a keď to dotyčný nevie použiť , tak mu už nepomôže nič . Ani svätená voda. howgh