13.11.2020, 16:59
ale no . nikto nie je dokonalý . to , že sa správa vulgárne . ste si už mohli zvyknuť z xbmc . a ja to z časti aj uznávam . aj vám pomohol ? ano , svojím spôsobom . nie ste toleratný voči darebákom vo vyjadrovaní sa . kopa tu má duplicitné registrácie , len preto aby mu mohli natrepať mínusy a popri tom nenapísali ani jeden riadok . takéto názory v dnešnej dobe sú na dve veci . a čierne ovce sú na každom fóre . keby . . . no ste sa neodbavovali na mínusoch , nedával by som mu plusy . no a niekto zbiera plusy a niekto mínusy . to je bežná vec v živote . každý má svojho koníčka .
tak mi nič iné nezostáva len sledovať jeho hodnotenie a kto mu dá mínusy tomu dám aj ja . bude to spravodlivé .
a... dantes , robby registrácia pred 20 minutami a hansolo od každého -5 . je to férové ? za ten čas si nestačili prečítať ani príspevky , išli rovno na hodnotenie . no a rozdiel medzi registráciami , asi 25 minút . náhoda , alebo účel.
Predátor2 , citovanie príspevkov je dobré ak odpovedáš na príspevok čo je na predchádzajúcej strane . vtedy to má nejaký účel .
takto to je ako provokácia . treba za to dávať mínusy . aspoň sa to naučíte .
a ako mi je dobre známe , od teba ich mal okolo 64 .
tak mi nič iné nezostáva len sledovať jeho hodnotenie a kto mu dá mínusy tomu dám aj ja . bude to spravodlivé .
a... dantes , robby registrácia pred 20 minutami a hansolo od každého -5 . je to férové ? za ten čas si nestačili prečítať ani príspevky , išli rovno na hodnotenie . no a rozdiel medzi registráciami , asi 25 minút . náhoda , alebo účel.
Predátor2 , citovanie príspevkov je dobré ak odpovedáš na príspevok čo je na predchádzajúcej strane . vtedy to má nejaký účel .
takto to je ako provokácia . treba za to dávať mínusy . aspoň sa to naučíte .
a ako mi je dobre známe , od teba ich mal okolo 64 .
♕♕♕♕