26.04.2020, 22:54
(26.04.2020, 22:50)agrippa19 Napsal(a):a ty to posíláš rovnou BBaronovi na účet? A víš čí účet má název Webshare? Taky bych rád znal jeho jméno. Musí to bejt zazobanej frajer.(26.04.2020, 22:43)dangerouse Napsal(a):vydieranie je práve z jeho strany,kedže najlepším riešením je dalšie platenie(26.04.2020, 22:26)BOHY_CZ Napsal(a):myslím, že nejjednodušší řešení bývá většinou to nejlepší. Chudák BBaron. Přijde mi, že některé příspěvky hraničí s vydíráním. Já jsem si zaplatil na WS, já se chci teď koukat na film, nebudu platit nikde jinde, vono mi to zase nejde, co s tím furt děláš že to zase nefunguje. Obdivuji BBarona, že si nepustí telku a nevyprdne se teď večer na to. Zítra je taky den.(26.04.2020, 22:11)dangerouse Napsal(a): Tak jsem zaplatil ty 3,49 eur na kra.sk a všechno funguje, NOVÉ DABOVANÉ...OK, SERIÁLY VŠECHNY EPIZODY...OK, nikde žádné okno Video is not available. Prostě tak jak to má být.
Souhlas udělal jsem to stejně a funguje, uvidíme jak to půjde s WS, snad se do měsíce vychytaji mouchy
Omlouvám se neměl jsem takovou blbost vůbec komentovat. Jestli se cítíš být vydírán ze strany BBarona odinstaluj SC a máš po vydírání . Jak snadné!