07.08.2022, 23:15
prosím mohli byste mi trochu pomoci s trakt.tv? Od traktu jsem si sliboval, ze na nej napojim vice android lokaci/krabicek (obyvak/loznice/chata atd). a co v SC zkouknu na jedne lokaci, by se mi melo take oznacit jako "shlédnuto" na trakt.tv webu a pak i na dalších krabičkách/lokací. Z různých diskuzí jsem pochopil ze na matrixu toto asi jeste nefunguje. Tak to zkouším na 18.9 (android 10). Ale stále mi synchronizace shlednutych nejak nefunguje. Trakt a SC mám propojené pouze v nastavení SC, tzn. žádný jiný speciální kodi trakt addon (např. 'https://kodi.wiki/view/Add-on:Trakt' nainstalovaný nemám). Je to prosím dostatečné? Nebo musím nainstalovat/nastavit i ten trakt kodi addon.
Trakt & SC propojení zdá se funguje, v SC vidím trakt watchlist záložku (včetně očekávaného obsahu)
Ale pak zkouknu film v SC, v aktuální krabičce/lokaci se mi sice odfajfkuje jako "shlédnuto", ale na trakt.tv webu to ve shlednutých nevidím. (měl bych?)
Tak nějak mi připadá, že se 'odfajfknuti' z lokálního kodi prostě neodešle do trakt webu (nevidím žádné info o synchronizaci atd). Nebo se synchronizace nespousti automaticky ale nějak ručně?
Nebo se prosím trakt v SC používá pouze kvůli watchlistu a vlastním seznamům, tzn. nikoliv pro synchronizaci "schlédnutých"?
Zkouším se zeptat hlavně proto, abych se nesnažil zprovoznit něco, co fungovat ani nemá..
Trakt & SC propojení zdá se funguje, v SC vidím trakt watchlist záložku (včetně očekávaného obsahu)
Ale pak zkouknu film v SC, v aktuální krabičce/lokaci se mi sice odfajfkuje jako "shlédnuto", ale na trakt.tv webu to ve shlednutých nevidím. (měl bych?)
Tak nějak mi připadá, že se 'odfajfknuti' z lokálního kodi prostě neodešle do trakt webu (nevidím žádné info o synchronizaci atd). Nebo se synchronizace nespousti automaticky ale nějak ručně?
Nebo se prosím trakt v SC používá pouze kvůli watchlistu a vlastním seznamům, tzn. nikoliv pro synchronizaci "schlédnutých"?
Zkouším se zeptat hlavně proto, abych se nesnažil zprovoznit něco, co fungovat ani nemá..