Zdravim,nema niekto skusenost s kra .sk? Prave som si zakupil predplatne na rok,ale stranka mi pise ked chcem pozriet subory,ze nemam aktivne predplatne,netusite kde sa to da aktivovat?
Neviete nahodou preco mi pise ze prihlasenie do kra.sk zlyhalo.. Vsetko mam jak treba kra aktivovane - uplatnene - sc aktualizovane prihlasene.. Nechapem..
(03.05.2020, 13:41)K3lso Napsal(a): Neviete nahodou preco mi pise ze prihlasenie do kra.sk zlyhalo.. Vsetko mam jak treba kra aktivovane - uplatnene - sc aktualizovane prihlasene.. Nechapem..
Máš heslo na kra.sk bez špeciálnych znakov? Heslo môže obsahovať iba malé a veľké písmena a čísla.
(03.05.2020, 14:23)Aduko Napsal(a): Zdravím ľudia, pri registrácii na kra.sk mi absolútne nechodí potvrdzovací mail, aby som mohol ukončiť registráciu. Stretol sa s tým niekto?
(03.05.2020, 14:56)lukas.b Napsal(a): Můžu se zeptat, na kolik zařízeních můžu mít jeden účet na kra.sk? U ws to byly 2 zařízení. Díky
Ahoj Odpověděl ti někdo, nebo se na to .... mě by to totiž taky zajímalo. Mimo jiné to u mě fungovalo na všech zařízení, ale ze stejné IP. No položím dotaz znova.