Do akej miery je obsah na SC aktualny
Ahoj, o SC som sa dozvedel iba nedávno a zvažujem kúpu (keď uz tak vážnejšieho) Android boxu a predplatné na kra
.sk na 3 mesiace. Moja otázka smeruje k tomu, čo mi môže táto platforma priniesť v porovnaní napríklad s N**flixom. Tam sa často stretávam s tým, že obsah (filmy) je dosť málo aktuálny (malo filmov ktoré vyšli napríklad tento rok) alebo na druhej strane nie sú k dispozícii niektore "kultové" tituly ako cojaviem Minority Report. Je v tomto smere SC lepší? Ak nie, v čom je? Viac dabovaneho obsahu? Dajte mi prosím vedieť o vašich skúsenostiach. Ďakujem!
SC je lepší ako Netflix ak ťa zaujíma obsah. Máš tam seriály a filmy z rôznych streamovacích platforiem. Keď som mal Netflix tak som si do wishlistu popridával seriály a filmy. Po čase som zistil, že mnoho toho čo som si vybral už na Netflixe nie je k dispozícii. Ďalej mnohé staršie ale vynikajúce filmy a seriály nájdeš na SC a nemusíš sa obávať že zmiznú. Najlepšie urobíš ak si SC zaplatíš na 3 mesiace a zistíš na vlastnej koži či ti vyhovuje.
Za chvíli se už nebude na co dívat, a to jen díky takovým blbečkům, jako je "streamcinema05" , který o tom píše referáty všudemožně.
(31.08.2024, 22:45)chalanisk0 Napsal(a): Ahoj, o SC som sa dozvedel iba nedávno a zvažujem kúpu (keď uz tak vážnejšieho) Android boxu a predplatné na kra
.sk na 3 mesiace. Moja otázka smeruje k tomu, čo mi môže táto platforma priniesť v porovnaní napríklad s N**flixom. Tam sa často stretávam s tým, že obsah (filmy) je dosť málo aktuálny (malo filmov ktoré vyšli napríklad tento rok) alebo na druhej strane nie sú k dispozícii niektore "kultové" tituly ako cojaviem Minority Report. Je v tomto smere SC lepší? Ak nie, v čom je? Viac dabovaneho obsahu? Dajte mi prosím vedieť o vašich skúsenostiach. Ďakujem!

Tak si to kup a uvidíš, do akej miery, tvl, to je aktuální. Takovýhle filozofy a žvanily vo h. mám nejradši  Angry

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)