• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prehravanie zlyhalo
#1
Ahojte som tu nova snazila som sa najst nieco viac o tejto teme ale neuspesne. Nainstalovala som si Kody so stream cinema ce xiaomi tv stick avsak vypisuje mi ze prehravanie zlyhalo - zlyhalo prehravanie jedneho alebo viacerych prvkov… nic som k tomu v denniku nenasla. Pred dvoma dnami som nainstalovala novsiu verziu a zacalo to fungovat no dnes mi vypisuje to iste a uz naozaj neviem co mam urobit. Prosim viete mi poradit? ( nie som uplne technicky perfektna instalovala som to podla stranky kra.sk je mozne ze som spravila niekde chybu ale neviem kde) dakujem vam.
  Odpovědět
#2
(09.09.2024, 14:34)LR151 Napsal(a): Ahojte som tu nova snazila som sa najst nieco viac o tejto teme ale neuspesne. Nainstalovala som si Kody so stream cinema ce xiaomi tv stick avsak vypisuje mi ze prehravanie zlyhalo - zlyhalo prehravanie jedneho alebo viacerych prvkov… nic som k tomu v denniku nenasla. Pred dvoma dnami som nainstalovala novsiu verziu a zacalo to fungovat no dnes mi vypisuje to iste a uz naozaj neviem co mam urobit. Prosim viete mi poradit? ( nie som uplne technicky perfektna instalovala som to podla stranky kra.sk je mozne ze som spravila niekde chybu ale neviem kde) dakujem vam.
Ahojte snažil som sa prehrať český seriál Polda, ale prehranie ďalších častí zlyhalo, dajte prosím vedieť na moju mailovú adresu [email protected] čo mám robiť.
Ďakujem
  Odpovědět
#3
Mám podobný problém. Odskúšané na viacerých zariadeniach. Stále to vyhadzuje, prehrávanie zlyhalo. To nefunkčné už 4 dni. Dĺžku predplatného na KRA mám ešte 222 dni.
Zonepi ODROID-N2 4GB CoreELEC Edition/X99 RK3399 4/32GB Android 7.1 Cool
  Odpovědět
#4
nikde nevidim kodi.log .... bez neho to neviem riesit ...
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)