Zmiznute serialy?
Ahojte, predvcerom som pozeral serial 1883, dnes uz ho neviem najst? Bol zmazany? Takisto serial 1923 neviem najst.
  Odpovědět
Stream Cinema má výpadok. Takmer nič nejde. Je treba počkať.
  Odpovědět
Mne ide vse ok
  Odpovědět
UPDATE: Isiel som do nastaveni doplnku, dal som aktualizovat stream cinema doplnok a uz to slape. Keby nahodou dakto mal rovnaky problem, tak toto mozte skusit
  Odpovědět
mozem vediet ake cislo verzie pluginu mas?
ja mam momentalne 2.2.12+k19

pise ze je aktualny ale doplnok nefunguje korektne
  Odpovědět
Mám to tak isto .. nefunguje .. verzia na TV je 2.3.09.1+k19 a nefunguje (teda nechce mi načítať 3. sériu Perníkového tatka Big Grin) .. nainštaloval som Kodi na Macbook a tam je verzia 2.2.12+K19 a tam ide všetko dobre .. takže zaujimavé Big Grin
  Odpovědět
Kluci mne to právě nabehlo už aj na TV Smile tak hádam aj Vám Smile
  Odpovědět
jo potvrdzujem uz je to fixed
  Odpovědět
Mam 2.3.09.1+k19

Aby som upresnil ten update

Isiel som do nastaveni doplnku -> nastroje a tam som klikol na “spustit aktualizaciu doplnkov” a potom na “synchronizovat dostupne epizody k sledovanym serialom”
  Odpovědět
Dobrý večer, mám problém zo stream cinema znicoho nic mi pri otvoreni stream cinema nenavypise zoznam filmy,serialy atd... ale naskočí mi iba subor BAN 1 ktory sa neda otvorit, viete mi stym pomoct? Vďaka
  Odpovědět
Mne to tiez nejde, pise mi “BAN1”, a prazdna zlozka. Ci uz cez favorites alebo priamo ked idem do stream cinema.

Verzia: 2.3.09.1+k19
Logy: https://paste.kodi.tv/foduxaxipi (Ban1 error zachyteny)

Navod od Kojota u mna negunguje, ani restart StreamCinema / Kodi. Este ma napadlo cele to preinstalovat, ale chcem sctym pockat, plno veci mam vo favorites a nechce sa mi to cele od znova nahadzovat Sad
  Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)