• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema serialy
(před 4 hodin(y))bolohyk Napsal(a):
(před 4 hodin(y))hanzy Napsal(a):
(před 5 hodin(y))tondavozabal Napsal(a): řešit se už nemusí, právě skončil...
Nemusí nutně končit, jen vyexpirovala doména SCC - https://www.nic.cz/whois/domain/streamcinema.cz/
že by tohle podcenili? to se se mi nezda

Tak ak by bol toto problem, tak sa celkom pobavim 😁
  Odpovědět
(před 6 hodin(y))paternos Napsal(a): Dexter tak ty si teda fakt hlupak. Kolko mas rokov? 12? Vies co je fakt WAREZ? Proti warezu sa vzdy bojuje a warezaci bojuju spat stylom, ze sa schovavaju a vytvaraju uzatvorene komunity co v pripade tohto doplnku neplatilo a preto dopadlo a dopada tak ako vidime. Ak sa nieco zmazalo nic sa nedialo. Bolo zmazane a zivot isiel dalej. Vy tu bedakate ako keby zrusili nejaku oficialne legalnu VOD sluzbu. Horsie je ked za warez platis ci uz mesacne alebo rocne tak potom tu robite taketo nareky ako v Ryme. Zapametaj si ze mat pristup k warezu nieje pravo ani povinnost. Tak isto ako menilo uloz.to svoj koncept fungovania a vsetci plakali, ze je tam kopec obsahu ktory nikde inde nenajdes tak tiez to neznamena to, ze ked to nikde inde nieje nemam pravo to upiratit z uloz.to

A kto se te ptal kokote?
  Odpovědět
(před 2 hodin(y))dexter13 Napsal(a):
(před 6 hodin(y))paternos Napsal(a): Dexter tak ty si teda fakt hlupak. Kolko mas rokov? 12? Vies co je fakt WAREZ? Proti warezu sa vzdy bojuje a warezaci bojuju spat stylom, ze sa schovavaju a vytvaraju uzatvorene komunity co v pripade tohto doplnku neplatilo a preto dopadlo a dopada tak ako vidime. Ak sa nieco zmazalo nic sa nedialo. Bolo zmazane a zivot isiel dalej. Vy tu bedakate ako keby zrusili nejaku oficialne legalnu VOD sluzbu. Horsie je ked za warez platis ci uz mesacne alebo rocne tak potom tu robite taketo nareky ako v Ryme. Zapametaj si ze mat pristup k warezu nieje pravo ani povinnost. Tak isto ako menilo uloz.to svoj koncept fungovania a vsetci plakali, ze je tam kopec obsahu ktory nikde inde nenajdes tak tiez to neznamena to, ze ked to nikde inde nieje nemam pravo to upiratit z uloz.to

A kto se te ptal kokote?
takze ses hloupy.. ted si to potvrdil.. a mam dotaz.. funguje ti uloziste? protoze pokud ano, tak brecis na spatnem miste
  Odpovědět
Ja som sa ta nieco pytal?
  Odpovědět
Wink 
(před 1 hodina)dexter13 Napsal(a): Ja som sa ta nieco pytal?
nemusís se ptat me, staci tvoje neznalost
  Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 13 host(ů)