• 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlásenie chýb
Zdravím vie mi niekto poradiť či sa stretol s týmto problémom nedarí sa mi prehrať viacero seriálov ktoré som pozeral. Skúšal som aj uplne odinštalovať a späť inštaláciu ale opäť ta istá chyba( chyba problem pri sťahovaní odkazu..potom, následne vyskočí : jednu nebo vice polozek sa nepodarilo prehrat.viac info a tej správe v protokole) vie mi niekto poradiť či sa stretol s týmto problémom.
  Odpovědět
(včera, 21:28)kamza Napsal(a): Tak bohužel se objevila nová chyba. "Problém při stahování odkazu k souboru". Ale ne u všeho. Např. MASH , TBBT nebo Dva a půl chlapa nejdou.

Mam rovnaky problem, aj pri inych serialoch, vyskusany frasier, BBT, dva a pol chlapa ... vsade rovnaka hlaska
  Odpovědět
(včera, 22:23)plysacik Napsal(a):
(včera, 21:28)kamza Napsal(a): Tak bohužel se objevila nová chyba. "Problém při stahování odkazu k souboru". Ale ne u všeho. Např. MASH , TBBT nebo Dva a půl chlapa nejdou.

Mam rovnaky problem, aj pri inych serialoch, vyskusany frasier, BBT, dva a pol chlapa ... vsade rovnaka hlaska
U mna rovnako 🙈
  Odpovědět
Seriál Dexter mi taky nepřehravá, hláška: "Problém při stahování odkazu souboru"
  Odpovědět
Exclamation 
@"BBaron" Nevieš náhodou čo spôsobuje tú chybu? Dostanem sa až po výber stremu a pak "problém pri stahovaní odkazu k súboru". Chápem, že toho máš veľa aj bez všetkých otázok len ma zaujíma čo za tým je...
  Odpovědět
(před 11 hodin(y))Spike_ma Napsal(a): ... len ma zaujíma čo za tým je...
PHP kód:
RESOLVE_ERROR_L1

def play
(self):
        try:
            item SCItem(self.response)
            urllistatusselected item.get()
            if SC.ACTION in self.args and SC.ACTION_DOWNLOAD in self.args[SC.ACTION]:
                filename selected.get('stream_info', {}).get('filename')
                if filename is None:
                    dok(Strings.txt(Strings.RESOLVE_ERROR_H1), Strings.txt(Strings.RESOLVE_ERROR_L1))
                    return 
Angel | M.
  Odpovědět
U mňa rovnako som zaznamenal túto chybu pri niektorých seriáloch ako Priatelia, teoria velkeho tresku, dva a pol chlapa atď.
  Odpovědět
Ahojte, uz dlhsiu dobu mi nefunguje Trakt TV. Dost som bol na neho zvyknuty a chyba mi tato funkcionalita. Pouzivam Kodi 21 na webOS. Vsetko ide skvele az na toto. V nastaveniach sa prihlasim, vyzera ze ma aj prihlasi, pri pouzivatel mi pise moje meno, ale akonahle prejdem spat do menu, tak si prihlasenie nezapamata. V menu nieje zalozka Trakt. Skusal som reinstal Kodi, zmazat aplikaciu v Trakt TV. Nejde to nijak. Vie niekto poradit? Dakujem.
  Odpovědět
U seriálu , některých např. Simpsonovi, to začalo psát hlášku,, chyba při stahování odkazu,, něco ale přehrát jde..například seriál urgent ,,tak nemyslím, že je chyba u mě..myslím to správně? Díky moc
  Odpovědět
Jo už koukám, že se to tu řeší.. moje chyba...
  Odpovědět
Má to jednoduchý, bohužel ten nejhorší možný vysvětlení..prostě se začaly ve větším mazat soubory kvůli autorským právům. Problémy začíná mít i druhý doplněk a holt to nejspíš bude pokračovat.
  Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: dejviidt, 13 host(ů)