• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vypadávanie zvuku
#1
Dobrý večer,
 máte niekto skúsenosti s vypadávaním zvuku?
Pustím aký koľ vek film a niekedy skôr a niekedy neskôr mi vypadne zvuk a obraz ide normálne bez sekania tak ako má, len prestane ísť zvuk. Niekedy dám pauzu a počkám a zvuk nabehne a niekedy nabehne len na chvíľu a často robí to že nabehne a ide úplne pozadu o 5 až 10 sekúnd pozadu. Kodi mám nainštalované na zariadení android Zidoo. A stream otváram vždy okolo 2GB a 1080.

Inak to funguje veľmi dobre.

Ďakujem s pozdravom Jano
  Odpovědět
#2
TO mas daco dodgbane .. Nemalo by sa to stavat .. Dekodujes a posielas von PCM ? alebo mas daky receiver co to dekoduje ?
  Odpovědět
#3
(17.05.2020, 02:33)Pytkin Napsal(a): TO mas daco dodgbane .. Nemalo by sa to stavat .. Dekodujes a posielas von PCM ? alebo mas daky receiver co to dekoduje ?
Nie nič neposielam ani dekodujem nic také, som uplne obycajny uzivatel. Nainstaloval som kodi, sparoval s KRA.sk tak ako pred tym z WAR, len vtedy mi to nerobilo , islo to v pohode, tak či nieje ešte nejaké nastavenie kde by sa to dalo upraviť.
  Odpovědět
#4
Niekto musi digitalny zvuk (Dolby Digital, AAC, ...) dekodovat .. Bud to robi KODI , alebo to posielas do receivera a moze to dekodovat on .. Podla toho co pises , predpokladam ze nemas receiver a dekodujes to v KODI .. Jaky mas prehravac ? jaku verziu KODI ?
  Odpovědět
#5
(17.05.2020, 12:21)Pytkin Napsal(a): Niekto musi digitalny zvuk (Dolby Digital, AAC, ...) dekodovat .. Bud to robi KODI , alebo to posielas do receivera a moze to dekodovat on .. Podla toho co pises , predpokladam ze nemas receiver a dekodujes to v KODI .. Jaky mas prehravac ? jaku verziu KODI ?
Prehravac mam ZIDOO X6 PRO a verzia KODI je 18.6-Leia. Akurát neviem ci to moze mat suvis este s telkou mam Samsung a tam je taka funkcia Anynet+ a vtedy spojim to Zidoo s telkou a mozem potom KODI ovladat aj ovladacom od TV. Tal či toto môže mať na to vplyv? Ale divné je že to niekedy ide aj 50 minút normálne a potom to až vypadne. to neviem pochopiť. Keby bol pomaly internet tak by sekal aj obraz alebo by vypadavl asi obraz a docitavalo by ale to nerobí.
  Odpovědět
#6
Podařilo se vám to nějak vyřešit ?

Mám totiž podobný problém - nainstaloval jsem KODI (posledni verzi18.6) na "X88 pro 10" (prý na tom KODI běží v pohodě), nainstaloval doplnek pro kra.sk.

všechno zdá se v pohodě, jenže při přehrávání všech filmů blbne zvuk. Vypadává/seká se. Obraz jde OK, bez sekání. Zkoušel jsem ruzne streamy 720 - 4K, všude viceméně stejné.

Zvuk se seká i několikrat za minutu. Zobrazuju na Samsung TV. Zvuk decoduje KODI.

Stravil jsem asi 2 dny hledanim a zkousením vseho mozneho ale zadna zmena.

Predem diky za rady
  Odpovědět
#7
Tak jsem jeste vyzkousel dat film pres KODI (SC2) stahnout a pustit.

- v SC je stale problem s vypadavanim zvuku i pri prehravani stazeneho souboru
- kdyz na tom samem zarizeni pustit ten stazeny film v jinem prehravaci tak to bezi vse OK

Nevedel by prosim nekdo co s tim ?

Predem diky za rady
  Odpovědět
#8
nastav si KODI tak, aby preposielalo zvuk do TV, lebo inak dekoduje zvuk krabicka a to nemusi stihat. Zaroven musis mat vypnutu synchronizaciu obrazu a zvuku. Potom ti to bude dekodovat HW v TV a bude to v pohode....
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#9
Aj mne sa to stalo. Vypol som v nadstaveniach AUDIO - Povoliť preposlanie signálu a potom to nerobilo.
  Odpovědět
#10
Dobry den aj ja mam problem s prehravanim zvuku vypadava najma pri prehravani ac3 a eac3 ani nefunguje nastavene vsetko preposielanie signalu do av receivera. Prosím pomôžte na zidoo x9s to išlo a na zidoo z9x tieto problemy.
  Odpovědět
#11
@"Hero24" skus sa pozriet na odporucania: https://stream-cinema.online/install#audio a skus si to ponastavovat podla toho...ide o to, aby ti nedekodovala krabicka zvuk s nesynchronizovala ho s videom. Android boxy to proste nezvladaju, maju na to slaby HW, lebo sa to robi SW. Oni maju HW akceleraciu na dekodovanie h264...
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)