Stream Cinema CZ/SK
Nic nefunguje - Verze k tisku

+- Stream Cinema CZ/SK (https://forum.cder.sk)
+-- Fórum: Stream Cinema (https://forum.cder.sk/forum-3.html)
+--- Fórum: Inštalácia/Aktualizácia (https://forum.cder.sk/forum-16.html)
+--- Téma: Nic nefunguje (/thread-227.html)

Stran: 1 2 3

RE: Nic nefunguje - temporal - 13.05.2020

Ja neviem, mne teraz ide film úplne v pohode. Nič neseká, dá sa vo filme aj posúvať.
Ono, niekedy je spomalený aj samotný plugin a dlho trvá, kým zareaguje - pri vyhľadávani a spúšťaní filmu.
Radšej si vyberam zatiaľ menšie súbory, kým sa kra nezrýchli.

RE: Nic nefunguje - xyzero - 14.05.2020

U mě také sekání a pomalé načítání.

RE: Nic nefunguje - Pytkin - 14.05.2020

teraz vam to seka ? idem to skusit

Pustil som 16G Star wars .. bez problemov prehrava .. skacem do predu , do zadu .. Okamzita odozva .. Vsetko jak vino ! bez cacheovania na disk .. Skusam to na Raspberry PI 2 .. Takze vykonu po skromne ..

26G male zeny .. pri preskoceni na inu adresu , to vypise , ze zdroj je pomaly .. ale ako zacne hrat , tak uz hra v poriadku bez sekania ..

Pustil som nejaky film 56G HEVC a raspberry pi 2 sa restartovala Big Grin Big Grin Big Grin

RE: Nic nefunguje - stehan - 14.05.2020

(14.05.2020, 00:40)Pytkin Napsal(a): Pustil som nejaky film 56G HEVC a raspberry pi 2 sa restartovala Big Grin Big Grin Big Grin
Si blazon Pyti, snad nechces od rpi2 hevc🤣

Stehan : No sak vedel som ze to neprehra .. Ale sak skusil som .. Len ma prekvapilo , ze miesto toho aby napisalo , ze HEVC nevie hrat , sa to rovno rebootlo Smile

RE: Nic nefunguje - DonRicardoBoss - 14.05.2020

Uvidelo svätý grál a môžeš byť rád, že sa ešte zaplo Big Grin

RE: Nic nefunguje - beepee - 14.05.2020

(14.05.2020, 02:25)Pytkin Napsal(a): Stehan : No sak vedel som ze to neprehra .. Ale sak skusil som .. Len ma prekvapilo , ze miesto toho aby napisalo , ze HEVC nevie hrat , sa to rovno rebootlo Smile
To bude tím, že RPi samozřejmě HEVC přehrát dokáže - jenže jenom softwarově. Opravdu malý stream to i zvládne (odzkoušeno), ale u většího (natož 56GB!) ti v podstatě okamžitě zamrzne CPU.

Beepee : 4K prehravanie ma nezaujima .. Mam tu VU+ ktory to zvladne .. Pisal som to ako kuriozitu , ze RPI2 sla do kolien .. RPI4 tu by to mozno zvladla .. Ale vobec ma to nezaujima ..

RE: Nic nefunguje - BBaron - 14.05.2020

@"Pytkin" v nastaveni si zapni na RPi2 aby ti neposielalo HEVC streamy

RE: Nic nefunguje - beepee - 14.05.2020

@"Pytkin" Já jsem ale reagoval na tohle:

"Len ma prekvapilo , ze miesto toho aby napisalo , ze HEVC nevie hrat "

RE: Nic nefunguje - nereknu - 14.05.2020

Pytkine, mimo špičku potíže nejsou. Ty nastávají od 17 hodiny do cca 22. hodiny a ne o půlnoci Smile

RE: Dotaz - GRU - 14.05.2020

zdravim vespolek Pardi :-)
chci se jen optat zda jeste nekdy bude fungovat doplnek SC  v kodi mam zaplacenýWebshare do konce roku :-) a nebo klasika jen stahovat a pak koukat :-)
jen abych vedel

RE: Dotaz - Nekro - 14.05.2020

(14.05.2020, 18:03)GRU Napsal(a): zdravim vespolek Pardi :-)
chci se jen optat zda jeste nekdy bude fungovat doplnek SC  v kodi mam zaplacenýWebshare do konce roku :-) a nebo klasika jen stahovat a pak koukat :-)
jen abych vedel
No más pár možností, vyčkat na ws kterej se tvoří, nebo si zaplatit KRA , ale jak jsem sondoval tak rychlost jedna velká mizerie ..

RE: Nic nefunguje - Pytkin - 15.05.2020

GRU : SC funguje ale len s novym uloziskom .. JE tu plne forum toho , tak citaj .. najdes odpovede na vsetky tvoje otazky ..

RE: Nic nefunguje - guru - 18.05.2020

Tento víkend som už problémy nemal, ako vy?

RE: Nic nefunguje - ADRYcz - 18.05.2020

(18.05.2020, 06:51)guru Napsal(a): Tento víkend som už problémy nemal, ako vy?
Také vše OK.

RE: Nic nefunguje - santon - 18.05.2020

Tiež som to mal celý víkend stabilné a bez jediného problému. Streamy mali max cca do 12 GB.