02.05.2020, 15:03
(02.05.2020, 14:45)mitoo Napsal(a):Mas pravdu souhlasím s tebou(02.05.2020, 13:01)Imrisko Napsal(a): Nic zlom v com je problem na KRA.sk za 12 mesiacov zaplatis 23,99 eur a pozeras filmy do nekonecna. Preco treba tolko plakat okolo toho. Predplateny webshare mam od januara na 12 mesiacov a co, zivot ide dalej.
BBaron Ty si pánko. Veľká vdaka za Tvoju snahu a pracu!
Tu nejde o cenu. Tu ide o jeden zasadny princip. Radsej podporim BBarona, ako pofiderny projekt menom KRA, ktory sa len tak mimochodom z nicoho nic objavil. Preto sa na predoslom fore rozputalna vojna, lebo vsetko nahrava tomu, ze prave BBaron za nim stoji. Inak povedane, je teraz okolo SC velmi, velmi vela nejasnosti. A je mi to naozaj luto, kedze SC pouzivam naozaj dlho. Som hrdy na to, co BBaron doteraz urobil. No jeho mlcanie a zahmlievanie ma stve. Rad ho porpodrim. No ta podrpora bude za mna smerovana konkretne jemu a nie serveru KRA. To je vsetko, na co som narazal. A este k Tvojej poznamke. Ked zi zratas WB a KRA, tak ta mesacna suma je naozaj pomerne vysoka. A v tejto dobe su ludia na kazde €cko chulostivi. Uz chapes? Pretlacat KRA je z mojho pohladu velmi okate a vystavaju otazky na podozrenie prepojenia SC a KRA jednym a tym istym clovekom.