04.05.2020, 19:35
(24.04.2020, 12:28)JL1 Napsal(a):Už tomu naozaj nerozumiem a od rána som prelúskal toho na fórach veľa.Zaplatil som kra.sk,ale nič nejde.Mám zapltené na rok taktiež aj webshare,cez satelitný prístroj VU+4K mi apkk.Archív CZ/Sk funguje.Mám zaplatenú premium verziu,1 Euro nikoho nezabilo,myslel som si,že práve keď sa budú o to ľudia stzarať tak to pojde.Preto pls. Bbraon ak je treba niekam zaplatiť,nemám problém.Fandím tomu,ale mne Stream Cinema nejde.Tak ako to mám rozbehať,už som zúfalý a od rána sedím pri PC a na webe.Ďakujem chlapi. email :[email protected](24.04.2020, 00:10)Ice Napsal(a): Chci se zeptat jak to bude nadále s Archiv CZ a SK v Enigma 2 - VU + Ultimo 4K budu znovu fungovat? děkuji
Takto Archív CZSK bude dovtedy fungovat pokial pojde i Stream Cinema a bude sa mat a plugin pre enigmu2 kto starat, tak ako sa stará mtester270 pre verziu Archív CZSK premium, BBaron udržuje len SC pre kodi, tým padom i enigme2 ked je naistalované kodi tak to spadá pod BBarona, vtedy sa obraciaš na neho, ale na Archív CZSK premium na mtester270. na ab-fore