25.04.2020, 11:16
(25.04.2020, 09:11)petvik Napsal(a):Jj koukám hodně na seriály tak mě prudí nemožnost automatického výběru streamu pokud je seriál i na kra.sk. Prostě na dvou úložištích platit nebudu. Bohužel pro kra.sk! Mám zaplacený rok na Webshare. Stejně jako rok před tím a předtím a předtím. Stejně tak zaplatím i rok budoucí. Tak jen doufám ,že se vše vrátí k normálu a ten kdo platí na WS, bude moci svobodně koukat na streamy z WS. A ten kdo platí na kra.sk dostane zase streamy co jsou určené pro něho.(24.04.2020, 23:27)dangerouse Napsal(a):Nahodit celé KODI znovu nepomůže. Nainstaloval jsem na dva PC s WIN10 jako čistou instalaci KODI, doplněk SC jsem vzal ten doporučený z cder.sk. Na obou PC jede SC bez problémů, vše funfuje, pouze "Poslední sledované" není funkční. Na TV s Androidem toto funguje, na PC s Linux-Ubuntu také. Je tedy zřejmé, že je problém jen ve WIN10. To je škoda, neboť "Poslední sledované" jsem byl zvyklý často používat. Snad to půjde opravit.(24.04.2020, 22:27)noise Napsal(a): Ahoj, nevíte někdo prosím proč na Win10 nefunguje "poslední sledované" a co s tím? Na androidu tenhle problém nemám.Taky mi to nejde, ale kdyby nefungovalo celé SC bylo by to horší. Asi zkusím nahodit celé Kodi znovu a dám vědět
Díky za tipy.