05.03.2021, 13:22
Zdravím všetkých,
mám takýto problém, po nabehnutí Kodi matrixu a nainštalovaní a nastavení doplnku SC cz sk, mi doplnok síce funguje, ale keď niečo hľadám v menu (a to nie len cez vyhľadávanie), tak sa každú chvíľu cca každých 22 sekúnd rozkrúti v strede koliečko, ako keby niečo sťahovalo, počas toho sa s ním nedá nič robiť a po cca 22 sekundách to prestane. a takto to ide stále, aj keď som v nastaveniach vypol automatické aktualizácie.
Zaujímavé je že:
Viete mi prosím poradiť, ako doplnok nastaviť, aby to prestalo ???
mám takýto problém, po nabehnutí Kodi matrixu a nainštalovaní a nastavení doplnku SC cz sk, mi doplnok síce funguje, ale keď niečo hľadám v menu (a to nie len cez vyhľadávanie), tak sa každú chvíľu cca každých 22 sekúnd rozkrúti v strede koliečko, ako keby niečo sťahovalo, počas toho sa s ním nedá nič robiť a po cca 22 sekundách to prestane. a takto to ide stále, aj keď som v nastaveniach vypol automatické aktualizácie.
Zaujímavé je že:
- keď už nájdem nejaký film a pustím ho, tak to "krútenie koliečka" prestane. keď film skončí a prejdem do menu, tak to celé začne zas, každých 20 sekúnd sa rozkrúti koliečko atď...
- pri iných doplnkoch to nerobí (napr. SCC)
Viete mi prosím poradiť, ako doplnok nastaviť, aby to prestalo ???