17.03.2022, 09:21
Já osobně používám knihovnu jako takovou lepší verzi "oblíbených". Mám v ní uložené své "srdcovky", a pak filmy, na které se chci podívat později (a které po shlédnutí zase odstraním). Jistě, k témuž účelu je možné používat TRAKT, jenže lokální knihovna mi umožňuje k filmům přiřadit různé arty dle mého výběru, taky fotky herců. Na funkci přehrávání to sice nemá vliv, ale hezky to vypadá - používám skin AuraMOD. Taky mi knihovna umožňuje používat doplněk "Extendet info".
U seriálů je další výhoda při nastavení "Přidat s odběrem" - na hlavní stránce KODI se mi ve widgetu každý den objeví případné nově přidané epizody mých seriálů - téhle funkce nevím, jak bych dosáhl bez lokální knihovny.
Z těchto důvodů pořád používám Leiu. Dávat do knihovny celý obsah SC je samozřejmě nesmysl.
U seriálů je další výhoda při nastavení "Přidat s odběrem" - na hlavní stránce KODI se mi ve widgetu každý den objeví případné nově přidané epizody mých seriálů - téhle funkce nevím, jak bych dosáhl bez lokální knihovny.
Z těchto důvodů pořád používám Leiu. Dávat do knihovny celý obsah SC je samozřejmě nesmysl.
SONY KDL-48W705C + X96MAX 4/64 - ANDROID 9, KODI 18:6
SONY KD-55XG8096 - ANDROID 8, KODI 18.6
SONY KD-55XG8096 - ANDROID 8, KODI 18.6