• 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlásenie chýb
nejde spustiť prehrávanie, nech spustím čokoľvek tak vybehne okno s výberom kvality média tak ako vždy ale keď niečo odkliknem tak nabehne loading a potom sa nič nestane , po pár pokusoch vybehne hlásenie že zlyhalo prehrávanie , včera to ešte všetko fungovalo v pohode,
skúšal som reset všetkého aj vynútený update ale nič nezabralo

Kodi 21.1.0 /Windows 11
  Odpovědět
(18.04.2025, 10:42)reincarnate Napsal(a): nejde spustiť prehrávanie, nech spustím čokoľvek tak vybehne okno s výberom kvality média tak ako vždy ale keď niečo odkliknem tak nabehne loading a potom sa nič nestane , po pár pokusoch vybehne hlásenie že zlyhalo prehrávanie , včera to ešte všetko fungovalo v pohode,
skúšal som reset všetkého aj vynútený update ale nič nezabralo

Kodi 21.1.0  /Windows 11
To samé u mě
  Odpovědět
uz to snad pojde, moja chyba...
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
(18.04.2025, 12:26)BBaron Napsal(a): uz to snad pojde, moja chyba...
všechno jede. Děkuji
  Odpovědět
Zdravím, ja používam verziu 18.1 kvôli starému zariadeniu andriod a tá tiež nefunguje. Po kliknutí na stream cinema je loading a potom sa nič nestane. Verziu stream cinema mám 1.3.28.
  Odpovědět
Ahojte já mám 18.9. a vůbec se nespustí databáze..
  Odpovědět
Veru na Kodi (18) Leila aktuálne nejde.
Takýto výpadok tu už bol. Treba počkať čo napíše vedúci..
ODROID-N2 4G CoreELEC 9.2.8, Bravia KD-65XF9005 Omega, FireTV Stick 4K Max Nexus, Nokia 8010 CE21
  Odpovědět
Kodi 18.9 U mě také nefunguje, snad se to opraví jinak mi dost známých hodí Kodi krabičky na hlavu... A přestanou platit kra.sk.
  Odpovědět
staru API som vypol. uz je to neudrziavane. musite prejst na novu verziu doplnku.
  Odpovědět
(18.04.2025, 18:49)BBaron Napsal(a): staru API som vypol. uz je to neudrziavane. musite prejst na novu verziu doplnku.
Ahoj chcem sa opytat mam kodi 18.9 to predpokladam ze bude nutne zaktualizovat a az potom budem schopny zaktualizovat stream cinema? dakujem za odpoved
  Odpovědět
Škoda budu zase všem muset zařídit webshare.
  Odpovědět
na sviatky som to znova zapol, ale 28.4.2025 to znova vypnem.
  Odpovědět
Děkuji moc alespoň tak.
  Odpovědět
(18.04.2025, 20:43)BBaron Napsal(a): na sviatky som to znova zapol, ale 28.4.2025 to znova vypnem.
Vdaka za to ze to znovu ide aspon na par dni  
Moc sa nevyznam ale znamena to ze musim ist na novsiu verziu KODI?
Pekne Velkonocne Sviatky Prajem  Big Grin
  Odpovědět
(18.04.2025, 20:43)BBaron Napsal(a): na sviatky som to znova zapol, ale 28.4.2025 to znova vypnem.
Vdaka i za to. 

Kde je (bude) nova verzia ? Na cder vidim iba verziu 1.3.28
Pojde nova verzia na Kodi 18.9 ?

Dik za info
  Odpovědět
Mozem poprosit riesenie?Podobne ako uzivatelom predo mnou ss od piatka 18.4 neda spustit ziaden stream. Problem stale pretrvava. Android TV, Kodi 21.2
  Odpovědět
Riešenie je, že si nainštalujete novšie verzie Kodi, od verzie Matrix 19 po súčasnosť až potom vám pôjde SC. Takže, kto používa verziu Leia 18 a nižšie mu to nepôjde. Odporúčam nainštalovať Kodi vo verzii Omega 21. V coreelecu platí to samé.
TV OLED 55 + Kodi - Soundbar HW-Q990B - Box Homatics 4K plus + CoreELEC  
  Odpovědět
(před 5 hodin(y))JL1 Napsal(a): Riešenie je, že si nainštalujete novšie verzie Kodi, od verzie Matrix 19 po súčasnosť až potom vám pôjde SC. Takže, kto používa verziu Leia 18 a nižšie mu to nepôjde. Odporúčam nainštalovať Kodi vo verzii Omega 21. V coreelecu platí to samé.

OK, dik, dal som Omegu 21.1 a hneď sa mi ponúkla k inštalácii verzia SC CZ a SK 2.3.09.1 +k19 a ide.

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 8 host(ů)