• 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlásenie chýb
Zdravím vie mi niekto poradiť či sa stretol s týmto problémom nedarí sa mi prehrať viacero seriálov ktoré som pozeral. Skúšal som aj uplne odinštalovať a späť inštaláciu ale opäť ta istá chyba( chyba problem pri sťahovaní odkazu..potom, následne vyskočí : jednu nebo vice polozek sa nepodarilo prehrat.viac info a tej správe v protokole) vie mi niekto poradiť či sa stretol s týmto problémom.
  Odpovědět
(21.04.2025, 21:28)kamza Napsal(a): Tak bohužel se objevila nová chyba. "Problém při stahování odkazu k souboru". Ale ne u všeho. Např. MASH , TBBT nebo Dva a půl chlapa nejdou.

Mam rovnaky problem, aj pri inych serialoch, vyskusany frasier, BBT, dva a pol chlapa ... vsade rovnaka hlaska
  Odpovědět
(21.04.2025, 22:23)plysacik Napsal(a):
(21.04.2025, 21:28)kamza Napsal(a): Tak bohužel se objevila nová chyba. "Problém při stahování odkazu k souboru". Ale ne u všeho. Např. MASH , TBBT nebo Dva a půl chlapa nejdou.

Mam rovnaky problem, aj pri inych serialoch, vyskusany frasier, BBT, dva a pol chlapa ... vsade rovnaka hlaska
U mna rovnako 🙈
  Odpovědět
Seriál Dexter mi taky nepřehravá, hláška: "Problém při stahování odkazu souboru"
  Odpovědět
Exclamation 
@"BBaron" Nevieš náhodou čo spôsobuje tú chybu? Dostanem sa až po výber stremu a pak "problém pri stahovaní odkazu k súboru". Chápem, že toho máš veľa aj bez všetkých otázok len ma zaujíma čo za tým je...
  Odpovědět
U mňa rovnako som zaznamenal túto chybu pri niektorých seriáloch ako Priatelia, teoria velkeho tresku, dva a pol chlapa atď.
  Odpovědět
Ahojte, uz dlhsiu dobu mi nefunguje Trakt TV. Dost som bol na neho zvyknuty a chyba mi tato funkcionalita. Pouzivam Kodi 21 na webOS. Vsetko ide skvele az na toto. V nastaveniach sa prihlasim, vyzera ze ma aj prihlasi, pri pouzivatel mi pise moje meno, ale akonahle prejdem spat do menu, tak si prihlasenie nezapamata. V menu nieje zalozka Trakt. Skusal som reinstal Kodi, zmazat aplikaciu v Trakt TV. Nejde to nijak. Vie niekto poradit? Dakujem.
  Odpovědět
U seriálu , některých např. Simpsonovi, to začalo psát hlášku,, chyba při stahování odkazu,, něco ale přehrát jde..například seriál urgent ,,tak nemyslím, že je chyba u mě..myslím to správně? Díky moc
  Odpovědět
Jo už koukám, že se to tu řeší.. moje chyba...
  Odpovědět
Má to jednoduchý, bohužel ten nejhorší možný vysvětlení..prostě se začaly ve větším mazat soubory kvůli autorským právům. Problémy začíná mít i druhý doplněk a holt to nejspíš bude pokračovat.
  Odpovědět
Ahojte, ukazala sa mi hlaska ze 28.4.2025 konci podpora doplnku. Cital som tu ze treba aktualizovat aspon na KODI 19. Avsak ja mam Dreamebox one UHD, a jedinu verziu ktoru som nasiel pre zariadenie a mam aj nainstalovanu je 19.0-Alpha1, a ked si dam repozitar cder 1.0.4 tak tam stale vidim iba verziu streamu 1.3.28. 
Neviete mi niekto poradit kde by som pre moj dreamebox nasiel novsiu verziu instalacky KODI, alebo ci sa neda aktualizacia doplnku Stream Cinema ziskat nejako inak ako cez repozitar? Alebo ci by sa nedala podpora pre ten doplnok predlzit. Dakujem za odpoved.

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Ahoj, nejde mi spustit stream cinema, hlasi mi to chyba při připojení. Nevíte co by to mohlo být
  Odpovědět
(před 11 hodin(y))Spikerrr Napsal(a): Ahoj, nejde mi spustit stream cinema, hlasi mi to chyba při připojení. Nevíte co by to mohlo být
Ahoj. Problém nie je len u teba. Vyzerá to byť celoplošné...
  Odpovědět
uz je to OK.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
(před 10 hodin(y))BBaron Napsal(a): uz je to OK.
❌Ide ,ale problém pri sťahovaní odkazu stále pretrvava!!⛔️
  Odpovědět
Yellowstone, Simpsonovi, Dexter - stále pořád stejná chyba!
PROBLÉM PŘI STAHOVÁNÍ ODKAZU K SOUBORU
  Odpovědět
Pochopte, že tohle není chyba doplňku...ale soubor neexistuje.
  Odpovědět
Tak všichni jsme věděli, že to není nafurt

https://hifimanie.cz/2025/04/popularni-d...i-o-obsah/
  Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 26 host(ů)