• 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlásenie chýb
Tak som to teraz pozrel na telefone a už to funguje ako má. Dík BBaron už som chcel preinštalovať späť na 18 tku.
  Odpovědět
KODI19 - u seriálů mám při zobrazení epizod u všech stejný čas (délku trvání). Má někdo stejný problém?

Edit: Vyřešeno, pomohla přeinstalace KODI.
  Odpovědět
Ve večerních hodinách chci sledovat seriál, mam 100Mb linku a nezvladne mi to hodinovej dil který má 2,5GB, na webshare mi to jede bez problemů. V čem je problém?
  Odpovědět
@"SnipaCzech" napis na podporu kra.sk a napis, ze ti ide pomaly download. Urcite budu vediet pomoct. Dalsia moznost je, zmenit velkost bufferu, aby si KODI natiahlo dopredu vacsiu cast suboru a ty budes mat potom bezproblemove prehravanie ...
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Ahoj mám podobný problém s nesynchronizovaním traktu ako bolo v príspevku Serial Superman & Lois nesynchronizuje s Trakt.tv ale tam je to zamknuté tak to píšem tu.
To isté mi robí na seriáli trabantem z indie domu.
  Odpovědět
Dobrý deň prajem. Viete mi prosím pomôcť. Už tri dní sa mi neprubudaju filmy. Zmuzlo všetko z knižnice, dám skontrolovať doplnenie, sťahujú sa filmy ale keď otvorím stream tak tam není nič. Už som včera inštalovala od znovu a stále nič. Čo mám robiť? Vopred ďakujem za odpoveď a prajem pekný.
  Odpovědět
@"Mariosykora78" to nie je chyba v SC mate zapnutý filter na videne tým pádom sa všetko skryje, treba vyvolať bočný panel a prepnúť filter na všetky videa
TV OLED 55 + Kodi - Soundbar HW-Q990B - Box Homatics 4K plus + CoreELEC  
  Odpovědět
Po čisté instalaci Kodi 19 a StreamCinema včetně nového skinu se mi neustále ukazuje hláško Historie: Historie zatím neobsahuje žádné položky
Neví někod co s tím?
  Odpovědět
Mne to robí presne to isté... aj keď som už niečo pozrel tak mi to stále hádže tú hlášku.
Zonepi ODROID-N2 4GB CoreELEC Edition/X99 RK3399 4/32GB Android 7.1 Cool
  Odpovědět
dnes som nahodil nove verzie pluginov stream cinema (2.1.0) aj skin (1.0.2). Treba updatnut a snad to bude lepsie.
  Odpovědět
Ahojte. Nema prosim niekto problem so sekanim videi. Ide o to ze pri spusteni nejakeho serialu sa mi do 1 minuty sekne video s tym ze je zdroj prilis pomaly. Rychlost stahovania mam standardne cca 19,51 Mb/s. Konkretne sa mi to prejavuje napr. : Snowfall a to hned pri prvej casti 01x01 Pilot EN, CZ a stream ci uz prvy (k[CZ] 1080p - 4.52GB, [ac3 2.0 CZ]| alebo aj druhy (k[CZ] 1080p - 3.58GB, [ac3 2.0 CZ]). Pokial to ostatnym ide tak problem bude pravdepodobne u mna, ale za opytanie mi snad nikto hlavu neutrhne. Kontaktoval som aj podporu kra.sk a u nich je vraj vsetko v poriadku. Verzia KODI (18.9.0), verzia Stream Cinema CZ a SK ( 1.3.28). Dakujem za akekolvek rady.
  Odpovědět
skus si pozriet nastavenie cache: https://kodi.wiki/view/HOW-TO:Modify_the_video_cache alebo si nainstaluj KODI 19 a tam je k dispozicii v nastaveni SC zmenit nastavenie cache...po kazdej zmene treba ale restartovat KODI, aby sa zmena prejavila. Pripadne si este pozri stranku: http://kodi-cache.wz.cz/
  Odpovědět
Zdravim,

nikde som nic nenasiel tak sa chcem spytat ci niekto pozoruje podobne spravanie sa pluginu Stream Cinema ?

Pozeram IPTV v Kodi 19 cez TVheadend client-a a ked chcem pocas toho otvorit Stream Cinema tak dostanem namiesto klasickeho obsahu nejake zvlatne menu... akoby nejake metadata - https://ibb.co/86f20xp . Donedavna mi to slo v pohode.
Po vypnuti IPTV prehravaca, sa otvori zozam v Stream Cinema normalne.
Robi mi to na Shielde 2019 a aj na Windowse, tak asi to bude plugin related.

Je na to nejaky workaround ?
Ak je niekde o tomto probleme uz otvorene vlakno, tak sa ospravedlnujem.

Vdaka
  Odpovědět
@"tagi" musis pockat na update pluginu. je to workaround pre nastavenie titulkov z USB pocas prehravania.
  Odpovědět
Nevim, jestli neni problem nekde u me, ale momentalne mi plugin vraci "chyba pri pripojeni", ma tento problem jeste nekdo dalsi?
  Odpovědět
(20.03.2021, 20:01)alladdin Napsal(a): Nevim, jestli neni problem nekde u me, ale momentalne mi plugin vraci "chyba pri pripojeni", ma tento problem jeste nekdo dalsi?

Nope, som na tom podobne. Predpokladám, že @"BBaron"  niečo upravuje.
  Odpovědět
@"BBaron" vďaka za odpoveď
  Odpovědět
ano, mal som problem so serverom, tak nejaku dobu neslo skoro nic....teraz je to uz OK
  Odpovědět
(22.03.2021, 12:30)BBaron Napsal(a): ano, mal som problem so serverom, tak nejaku dobu neslo skoro nic....teraz je to uz OK

Ahojte potreboval by som radu. Vyskytla sa chyba pri spustení filmu, seriálu.
Pri Kodi 18.5 + stream cinema 1.3.28 skúsi sa načítať vybraný video stream ale vráti späť bez spustenia videa. Android TV box - Android 9

Pri Kodi 19 + stream cinema 2.1.2+k19 vyskočí hláška (viď obrázok) => "problém pri sťahovaní odkazu súboru"
Telefón Xiaomi Mi A3-Systém Android 11

Predplatné cez kra mám zaplatené a voucher aktívny.

pri bližšom skúmaní som zistil, že to vyzerá na blokovanie od poskytovatela optiky (orange). Ked som spustil cez mobilný hotspot tak stream cinema fungovala.
DNS adresy na routeri mam nastavené na 1.1.1.1 a IPv6 mam zablokované. vedeli by ste mi poradiť ?
medzi routerom a optickou prípojkou mám konvertor, ktorý len preposiela. nie je routerom.

Ďakujem za radu.
Lukáš    
  Odpovědět
@"lucas002" poriadne si precitaj prvy prispevok tohoto vlakna: https://forum.cder.sk/thread-1.html a podla toho posli to, co treba ... potom ti budem vediet poradit. Z obrazku sa to tazko skuma, kde je problem....
  Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 44 host(ů)