Řeším už týden podobný problém. Mám TV LG
Možná někomu pomůžou moje dosavadní zkušenosti s instalací aplikace KODI na LG TV.
TV jsem několikrát restartoval do továrního nastavení, pak jsem instaloval aplikaci Developer mode, odkud jsem se pokusil instalovat KODI, alle nešlo to, chybové hlášení v PC "KODI is marked incompatible with your device". Při snaze přesto nainstalovat jsem obdržel chybové hlášení "Byla přijata neočekávaná chyba nebo chybně formulovaná zpráva os. error 2146893018".
Zkusil jsem tedy přes Developer mode nainstalovat jiné programy, např. Youtube AdBlock bez reklam, toto prošlo v pořádku a je funkční.
Dále jsem nainstaloval "Homebrew channel", vše také OK. Z této aplikace se mi podařilo nainstalovat i KODI v.21.0.0, které dokonce funguje, lze instalovat doplňky, vyhledávat filmy, funguje i náhodně nainstalovaný doplněk iVysilani z cder.sk, ale pouze do okamžiku spuštění jakéhokoliv videa. Jakmile spustím např. vyhledaný film, tak aplikace KODI okamžitě spadne a ukončí se. Už si s tím nevím rady, snad někdo řeší podobný problém nebo alespoň může poradit, předem díky.