• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problém pri sťahovaní odkazu k súboru
Dobrý deň, od včera mi pri dosť seriáloch a filmoch vypisuje toto: Problém pri sťahovaní odkazu k súboru . Niektoré idú v poriadku. Nejde napríklad star trek enterprise alebo seriál lost
  Odpovědět
Dobry den kačeří příběhy také nejdou. Je toho víc ,ale ne vše. Možná seriály celkově nejdou.
  Odpovědět
(před 10 hodin(y))Juro2436 Napsal(a): Dobrý deň, od včera mi pri dosť seriáloch a filmoch vypisuje toto: Problém pri sťahovaní odkazu k súboru . Niektoré idú v poriadku. Nejde napríklad star trek enterprise alebo seriál lost
Tiež mám taký problém, neviete prosím vás čo sa s tým da robiť?
  Odpovědět
Ahojte nejde ani supernaturals
  Odpovědět
Treba počkať na BBARONA, tento problém majú všetci .
Angel | M.
  Odpovědět
Naco chces cakat na BBarona? Proste subory su mazane z dovodu porusovania autorskych prav. Co od neho cakas, ze ti napise?  Big Grin

Cakas snad nejaku inu odpoved nato preco boli subory zmazane?

Tento text nizsie teraz dostava vacsina uploaderov co tam nieco uploadli a nemali nato opravnenie to tam nahrat. A to je ten lepsi pripad. Horsi pripad by bol keby musela kra.sk na zaklade sudneho prikazu vydat IP adresy tychto uploaderov.

Kód:
Vážený používateľ, v súlade s Podmienkami Používania na základe nahlásenia nelegálneho obsahu boli z Vášho účtu na kra.sk vymazané nasledovné súbory:
  Odpovědět
Na to nemusite byt AI ,aby sre pochopili žé je poskodena cesta..
  Odpovědět
To som pochopil, ale ja s tým nespravím nič, jedine že to sem napíšem
  Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: Juro2436, 4 host(ů)