• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tvorba Knižníc
#1
Knižnice


Mohol by mi prosím niekto vysvetliť ako sa tvoria knižnice a na čo vlastne sú ? K čomu je to vlastne dobré ? Keď to čo ma zaujíma a chcel by som si v budúcnosti pozrieť si môžem hodiť do obľúbených ...

Veľmi pekne ďakujem za každé info ....
  Odpovědět
#2
Ako sa tvoria kniznice, to sa dozvies vo wiki pre KODI. Na co su take kniznice? Ak mas svoje filmy doma na disku a potrebujes ich mat zotriedene a prehladne, tak potrebujes na to kniznicu, ktoru ti "oscrapujes". Scraper natiahne udaje k filmu - nazon, rok, hercov, popis, plagaty....potom mozes napriklad cez KODI vyhladavat vo svojej kniznici podla roznych parametrov. Napriklad si mozes zobrazit vsetky filmy od nejakeho rezisera, alebo vsetky albumi od nejakeho spevaka atd...ak pouzivas oblubene na polozky zo stream cinema, tak tieto udaje sa tahaju uz rovno z pluginu, tak potom nepotrebujes na to kniznicu.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#3
(12.06.2020, 19:55)BBaron Napsal(a): Ako sa tvoria kniznice, to sa dozvies vo wiki pre KODI. Na co su take kniznice? Ak mas svoje filmy doma na disku a potrebujes ich mat zotriedene a prehladne, tak potrebujes na to kniznicu, ktoru ti "oscrapujes". Scraper natiahne udaje k filmu - nazon, rok, hercov, popis, plagaty....potom mozes napriklad cez KODI vyhladavat vo svojej kniznici podla roznych parametrov. Napriklad si mozes zobrazit vsetky filmy od nejakeho rezisera, alebo vsetky albumi od nejakeho spevaka atd...ak pouzivas oblubene na polozky zo stream cinema, tak tieto udaje sa tahaju uz rovno z pluginu, tak potom nepotrebujes na to kniznicu.


Ďakujem ti veľmi pekne ,už teraz ako tak chápem .... no dal si mi ďalšieho chrobáka do hlavy ,pretože mám filmov na externých diskoch strašne veľa a ešte dokonca tisíce aj starých v avi - a to by sa mi šiklo oscrapovať ( až prídem nato ako sa to robí ... ) ,ale horšie je ,že ich nenapojím (tie externé disky na nVidiu shield TV 2019 - lebo ten valec má vstup len na microsd kartu a žiadne usb ... ) jedine žeby cez pc ,ale kde by sa mi potom uložili tie knižnice a či by som ich vedel priradiť aj v druhom android boxe a KODI v ňom - v ktorom už by som vedel napojiť externé usb disky ...nooo budem skúšať a maturovať ...každopádne fakt díky moc ...


Len tak naokraj - pozrel som letmo cinemu 2 z webshare a myslím ,že majú ďaleko od tvojej fakt perfektnej práci na cineme ... určite si to sám videl a verím ,že si sa len pousmial Smile  ,lebo to len nahádzali do jedného vreca ,bez obalov ,popisov ,triedenia - nooo proste guláš... ja si myslím ,že čokoľvek budeš zastrešovať ty - tak tam prejde drvivá vačšina ľudí ktorí uznávajú fakt pedantnú a perfektnú prácu - a to je tvoje - to nedajú v tvojej kvalite ani náhodou Smile
  Odpovědět
#4
@"Han Solo" myslel som si ze ked ti dam zopar +hodnoteni tak sa upokojis, ale pozeram ze hned zas utocis :-) Ved @"caribicorama" sa slusne opytal (mozno na dvoch miestach) a este aj MASTRA pochvalil.. a hned to schytal od teba :-))))
Samozrejme to pisem len na uvolnenie.
VU+ DUO 4k, TV4, Amazon FireStick 4k, RPi4 - LibreElec
  Odpovědět
#5
+ hodnotenia nepotrebujem ale nemá vyriešené jedno a hned rieši druhé a mne to je už jedno
opýtal sa slušne to áno ale akosi rieši 100 vecí naraz ,najpr jedno potom druhé a pojde mu to .ja mu držím palce
a seru ma citácie príspevkou je to choré ------------ end -----------
Linux Enigma2 / Archiv CZSK premium V9 mtester270 / Stream Cinema 1.2.2 / update 28.08.2020 
  Odpovědět
#6
(12.06.2020, 22:45)Han Solo Napsal(a): a seru ma citácie príspevkou je to choré ------------ end -----------

Citacie su zaklad Big Grin Big Grin Big Grin
  Odpovědět
#7
@"caribicorama"
Řešení je poměrně jednoduché, ale trochu nákladnější. Pořiď si NAS.
Já na tom byl jako ty, taky všechno rozstrkané různě na externích discích fleškách atd. Teď už mám několik let NAS a ten komfort, mít všechno pohromadě, přístupné odkudkoli, zálohované atd. je prostě skvělý.

http://www.nasservery.cz/nas-server-vyhody-pouziti/
1x X96 MAX+ → Android 9.0 → Kodi 19.1 \ 1x PC → Windows 10 → Kodi 19.1 \ 1x H96 Pro+ → Android 7.1 → Kodi 19.1 \ 1x Beelink GT1 → Android TV 7.1 → Kodi 19.1
  Odpovědět
#8
Nazdar, dá sa v kodi 19.1 v stream cinema vytvárať knižnica? Lebo v nastaveniach je to trochu ine ako v kodi 18.9 aj ked som otvoril menu filmu neponuklo mi to pridať film do knižnice.
  Odpovědět
#9
@"chobotmilan" zatial to nieje mozne, mam to ale rozpracovane a uz to malo byt aj hotove, ale musel som opravovat nejake bugy, ktore mali prednost.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)