• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kategórie doplnku
#1
Ospravedlňujem sa ,ak to nepatrí do tejto kategórie ,no pri názve " skúsenosti " mi to sem najviac pasovalo ,ak to sem nepatrí prosím zmazať ...
Počas môjho používania / testovania doplnku cinemastream cz/sk  ( ale aj v pôvodnom ) som obdivoval vždy množstvo kategórií a obrovskú vypiplanú prácu autora BB a každému ,komu som len mohol som toto s radosťou predvádzal ,no s odstupom času mám pocit ,že tých ketegórí je tam až moc ,hlavne v rebríčkoch ,no aj iné ...Každý asi vyhľadáva v niečom inom ,no pre mňa osobne by stačil základ - novinky ,novinky dabované ,rozlíšenie,krajina a hľadať ( ale to je len moje najpoužívanejšie )

No jedna vec mi čím ďalej tým viac chýba a to - Všetky dabované CZ/SK ... - to by som ocenil najviac a myslím že aj skôr narodení,ktorí nemajú až tak v malíčku jazyky a pozeranie s titulkami nie je to pravé orechové ..
Asi toto by nebolo tak jednoduché ,no je to len môj taký nápad - ktorý by možno zasa prekonal konkurenciu ,ktorá sa podľa môjho občasného poškuľovania doťahuje zo všetkých síl ..
  Odpovědět
#2
toto forum je o povodnom SC, ktore sa dalej vyvija a pokracuje na ulozisku kra.sk. SC 2 ukradlo DB pokracuju si po svojej vetve. Musis si najst ich forum a tam sa stazovat, alebo zacat pouzivat povodnu verziu SC z repozitara cder.sk a potom budes mat kategorie, na ktore si bol zvyknuty.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#3
BBaron Napsal(a):toto forum je o povodnom SC, ktore sa dalej vyvija a pokracuje na ulozisku kra.sk. SC 2 ukradlo DB pokracuju si po svojej vetve. Musis si najst ich forum a tam sa stazovat, alebo zacat pouzivat povodnu verziu SC z repozitara cder.sk a potom budes mat kategorie, na ktore si bol zvyknuty.

Ospravedlňujem sa ,som to riadne poplietol - opravím v mojom príspevku  ...
Samozrejme som myslel tvoj doplnok a nie webshare ...a nemal som v úmysle sa sťažovať ,len pridať nápad ...nič viac

Obrovské sorry -som to domotal - ....
  Odpovědět
#4
On asi myslel že aby bola sekcia aj Všetky CZ/SK Dabované a nie len novinky. Ale to je zbytočná vec lebo keď chceš pozrieť starší film s CZ/sk dabingom tak si to môžeš vyhľadať podľa roku, názvu, žánru atď. V tej sekcii čo myslíš bolo nehorázne veľa filmov a len by si sa preklikávať.
  Odpovědět
#5
Presne tak som to myslel ,no nemuselo by sa inde preklikávať ... Proste bolo by tam všetko čo je zdabované ...
  Odpovědět
#6
no mam nieco pre vas v tomto zmysle nachystane pre update pluginu....tak snad sa vam to bude pacit ;-)
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#7
Díky moc ,verím ,že to bude super 👍
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)