Bbaron
dajú sa nastaviť hodnotenia tak , že užívateľ musí mať najmenej 8-12 príspevkov ?
všimol som si nové registrácie , duplicitné samozrejme . len čo sa zaregistruje a strávi tu na fóre par minut už má hansolo od každého urazeného -5 .nie je to férové . od posledného banu tu ešte nič nenapísal , ale mínusy mu idú ako na bežiacom páse .
ja budem tiež dávať minusy každý deň , len tak , aby im tam nesvietila nula.
(12.11.2020, 18:07)duo4k Napsal(a): hodnotenie treba zrušiť . bude tu menej provokatérov aj registrácii.
Normálně tě nechápu. Nikdo nepoužívá hodnocení tak často jako ty.Han Solo má od tebe od tebe cca 150 plusových hodnocení. Proč? A za svoji vulgaritu si mínusy zaslouží.
ale no . nikto nie je dokonalý . to , že sa správa vulgárne . ste si už mohli zvyknuť z xbmc . a ja to z časti aj uznávam . aj vám pomohol ? ano , svojím spôsobom . nie ste toleratný voči darebákom vo vyjadrovaní sa . kopa tu má duplicitné registrácie , len preto aby mu mohli natrepať mínusy a popri tom nenapísali ani jeden riadok . takéto názory v dnešnej dobe sú na dve veci . a čierne ovce sú na každom fóre . keby . . . no ste sa neodbavovali na mínusoch , nedával by som mu plusy . no a niekto zbiera plusy a niekto mínusy . to je bežná vec v živote . každý má svojho koníčka .
tak mi nič iné nezostáva len sledovať jeho hodnotenie a kto mu dá mínusy tomu dám aj ja . bude to spravodlivé .
a... dantes , robby registrácia pred 20 minutami a hansolo od každého -5 . je to férové ? za ten čas si nestačili prečítať ani príspevky , išli rovno na hodnotenie . no a rozdiel medzi registráciami , asi 25 minút . náhoda , alebo účel.
Predátor2 , citovanie príspevkov je dobré ak odpovedáš na príspevok čo je na predchádzajúcej strane . vtedy to má nejaký účel .
takto to je ako provokácia . treba za to dávať mínusy . aspoň sa to naučíte .
a ako mi je dobre známe , od teba ich mal okolo 64 .
duo4k Už jsi opravdu hodně klesl, když nevíš co je soukromá zpráva, že se nevytahuje na forum. Mám od tebe taky jednu, kde popisuješ svůj vztah k Han Solovi. Mám ji tu hodit?
20.06.2020, 13:07
Komu: Tygr napíšem ti to od srdca .
príde čas , keď mu zruším všetky plusové hodnotenia .
to je jeho maslo , aby Bbaron zrušil webshare . roky som ho mal na skype a jeho komunikáciu a riťolezectvo poznám . aj palozanota je preč . tak to pravdepodobne za neho robí han solo , alias kadečo iné. ešte je na http://forum.czsk.tv/ ako moderátor fanwader . tam som prestal totálne chodiť , lebo mi mazal príspevky . používal som výlučne jeden nick na všetkých fórach . všetko som musel porušiť . už len na ab fore som . vyzná sa v IT , len moc pije . na xbmc kodi skočil aj do mňa . od vtedy je medzi nami koniec . podľa ip adresy a môjho vyjadrovania , bude vedieť kto som .
stačí si prečítať , aké má myslenie https://ulozto.cz/file/7t3uQ2FxusVx/kodi-zip
♕♕♕♕
jL1 , dexter13 a podobne duplicity alias warder . len on sa vie takto správať . tak mu dávajte plusové body . na parabola cz povyhadzoval čo sa mu chcelo .
to že s ním nekomunikujem , neznamená že , kde sa zaregistrujem , budem na neho kydať ako vy . čo bolo to bolo . a to , že han solo je taký , je vaša vina . o nič iné vám ani nejde .