SD kvalita
#1
Dobrý deň

Chcel by som sa opýtať na prehrávanie filmov v SD kvalite.. Používam Televízor Sony s androidom, kde je to všetko komplet nainštalované. Všetko od 720p vyššie je OK, ale filmy, ktoré sú nahraté len v SD kvalite sú nepozerateľné. Zvuk predbieha obraz o desiatky sekúnd a obraz je mierne trhaný. Nie je to chyba len u jedného filmu, ale každý stream s označením SD. Je to len moja lokálna chyba, ktorú viem odstrániť? Alebo všeobecná chyba?

Ďakujem
  Odpovědět
#2
tie SD kvality mozu byt .avi s kodekom divx alebo xvid pripadne nieco ine a starsie. Na toto nieje HW akceleracia v TV a tak to musi telka dekodovat sama. Zial tieto TV nemaju dostatocny vykon na dekodovanie niecoho takehoto, tak to proste seka.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#3
Ďakujem aj za takúto odpoveď. Predpokladám, že nejaké kodeky asi nepomôžu, alebo nie sú pre android. Ak by mal niekto na to nejaký recept, okrem výmeny zariadenia, budem rád.
  Odpovědět
#4
Tak isto mi to robilo na Sony Android TV, keď som púšťal dcére seriál Pingu, bolo to Xvid, 480SD. No po update na Kodi Matrix to vyzerá, že sa to napravilo.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)