• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sposob zobrazenia
#1
ahojte
da sa v najnovsej verzii v kodi matrixe nadstavit triedenie adresarov tak ako mam vo verzi ktora je pre linux e2? napr vo filmoch mam aj podla kategorii /krimi, western...) pod kodi v matrixe je to inac potriedene.
diki
  Odpovědět
#2
@"marcelpn" chod cez HP -> Vyhladavanie -> Filmy, tu mas rozne triedenie filmov atd...tieto polozky som "schoval" lebo boli malo pouzivane. Ak nechces chodit takto komplikovane do zanrov, tak vyvolaj kontextove menu na zanroch a pridaj si polozku na HP ... budes ju mat potom rychlo dostupnu.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#3
Ahoj, viem že vyhľadávanie podľa žánru funguje, ale to nie je cesta ako medzi novinkami rozumne preskakovať drámy či dokumenty, s ktorými sa v poslednej dobe roztrhlo vrece a akosi ma nezaujímajú.

Teraz to určite nie je priorita, ale nedalo by sa niekde zobraziť žáner filmov? Či už pred popisom, alebo luxusne ako to má ssc uvedené za názvom? Kľudne zapínateľné v nastaveniach addonu ak ti to príde v základe škaredé. Ďakujem, This is the way Smile
  Odpovědět
#4
@"RMI" skus pozriet na https://stream-cinema.online/filter odtialto mozes teoreticky davat URL do widgetu skinu SC. Naklikas si filter a ten vlozis do SC skinu.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#5
@"BBaron" Ďakujem za reakciu a za rýchly návrh riešenia, widget som skúšal, žiaľ neviem spraviť filter ktorý by obsahoval napríklad všetky žánre okrem jedného. Ak označím viac ako jeden, tak to hľadá filmy ktoré majú všetky žánre súčasne. A hlavne je toto riešenie trošku mimo predstavy mať prehľadný zoznam filmov so žánrom. Zrazu mám mať miesto komplexnej informácie len jeden obrázok bez všetkého Smile Takže do tohto nejdem. (Inak v tých selectboxoch sú aj nefunkčné veci so zlou diakritikou.)

Ale musím napísať, bol som dnes upozornený, že v type zobrazenia "Shift" je vidieť žáner. Škoda že nie je v bežnom či širokom zozname, miesto by sa našlo aj za tým názvom filmu. Keby to je pod sebou nemusíme vždy pol hodinu preberať že čo vlastne pozrieť. Nevieš mi ešte skúsiť poradiť nejako inak, napríklad či by som si niekde nevedel vyparsovať vlastný názov filmov v doplnku, alebo upraviť skin aby sa aj pri zozname niekde zobrazil ten žáner? Ďakujem za každý ďalší šialený nápad Big Grin


edit2: myslím že mám vyriešené. upravil som variables.xml v skine/XML
Kód:
u premennej <variable name="ListLabelVar">
nad riadok: <value>$INFO[ListItem.Label]</value>
som pridal riadok: <value condition="!String.IsEmpty(listitem.dbtype,genre)">$INFO[ListItem.Label] [I][COLOR gray]$INFO[ListItem.Genre][/COLOR][/I]</value>

spravím nejako úpravu aj na shielde a budem sa radovať z toho
  Odpovědět
#6
@"RMI" ked updatnes plugin, tak si mozes rovno zapnut zaner vo vypise Nastavenie -> Streamy -> Zobrazit zaner
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)