• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neaktivne predplatne aj po zaplateni
#1
Ahojte, viete mi pls niekto poradit, ako si aktivujem nove predplatene na SC? Zaplatila som na rok VIP Platinum a stale mi hlasi, ze mi konci predplatne. Vraj to treba niekde aktivovat. Na akej stranke pls?? Nikde som nic nenasla. Ziaden aktivacny kod mi neprisiel, len potvrdenie o zaplateni na webshare.cz do mailu. Velka vdaka.
  Odpovědět
#2
Tak to jsi tu špatně, pokud chceš používat Stream Cinema CZ/SK, tak musíš mít předplatné na kra.sk, Webshare jako úložiště využívá konkurenční doplněk.
Vše je popsáno ve FAQ Stream Cinema

Více info např. zde - KODI Stream Cinema (wz.cz)
1x X96 MAX+ → Android 9.0 → Kodi 19.1 \ 1x PC → Windows 10 → Kodi 19.1 \ 1x H96 Pro+ → Android 7.1 → Kodi 19.1 \ 1x Beelink GT1 → Android TV 7.1 → Kodi 19.1
  Odpovědět
#3
Ja mám podobný a v tomto prípade správne smerovaný dotaz. Na stránke Kra.sk mi môj účet hlási, že mám zaplatené ešte na 220 dní. SC mi však hlási, že za 9 dní mi skončí predplatné na účte, ktorý mám spárovaný. Nič som v nastaveniach nemenil, všetko mi funguje ako doteraz, len táto hláška začala vyskakovať každý deň (aktuálne teda s hodnotou 9 dní do konca predplatného).
  Odpovědět
#4
Opravdu myslíš, že v čím více tématech se zeptáš, tím dříve se dočkáš odpovědi??
Tak to se pleteš, dočkáš se leda tak varování za spamování fóra!
1x X96 MAX+ → Android 9.0 → Kodi 19.1 \ 1x PC → Windows 10 → Kodi 19.1 \ 1x H96 Pro+ → Android 7.1 → Kodi 19.1 \ 1x Beelink GT1 → Android TV 7.1 → Kodi 19.1
  Odpovědět
#5
@"bopo" a si si isty, ze je to ten isty ucet? ze nemas dva ucty? posli kodi.log a budem mudrejsi.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#6
Nech nezakladám tému tak hádam sa dočkám pomoci. Max týždeň dozadu som zaplatil ročné predplatné na kra.sk. Na Kodi je všetko v poriadku. Na Enigma2 príjmači so zaplateným Archív CZ/SK Premium plugin Stream Cinema verzia 1.2.5 mi to píše že nesprávne údaje alebo účet bez predplatného. Login údaje sú v poriadku. Predplatné aktívne. Verzia archívu najnovšia a riadne zaplatená. Nemá niekto nápad kde je chyba ?
  Odpovědět
#7
Skús napísať na akom prímači a aký image máš.Mozno ti budem vedieť poradiť. Čo sa týka Archivczsk prémium tak musíš napísať autorovi pluginu.
  Odpovědět
#8
(18.06.2021, 21:16)tigana1981 Napsal(a): Skús napísať na akom prímači a aký image máš.Mozno ti budem vedieť poradiť. Čo sa týka Archivczsk prémium tak musíš napísať autorovi pluginu.
Vu+ Uno 4K SE Image mám VTI 14.0.5
  Odpovědět
#9
Skús si nainštalovať niektorý open image, napríklad OpenAtv, Openpli, pure2. Na tých všetkých funguje archivczsk perfektne aj stream cinema a ešte aj na všetkých Dream os images. Čo viem tak aj na VTI, Nie čo musíš robiť zle.
  Odpovědět
#10
@"GIGN1987" pozri sa, ze ci mas to predplatne aktivovane. Kupujes si voucher, ktory treba este aktivovat.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#11
On píše že na kodi mu to ide v poriadku, ešte ma napadlo že meno a heslo skús zadávat na ovládači a nie na virtuálnej klávesnici, pred tým to robilo problemi.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)