• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziadost o funkcionalitu
#21
(21.01.2022, 10:25)BBaron Napsal(a): @"Patresko" zaloguj to a posli kodi.log ... pozriem sa na to
BBaron tu je ten log

Kód:
https://uloz.to/tam/999f32cf-4d13-49ed-b976-4663b646e10d
  Odpovědět
#22
@j.jusko popravde som to par dni dozadu skusal. Dostal som to do EPG a program ktory bol v SC sa dal spustit. Nieje to vsak este dokoncene ale ak pouzivas simpleiptv klienta, tak mozes mat len jedno epg a jedno m3u8 z ktoreho sa data tahaju, takze ti to zrusi tvoju IPTV….
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#23
(21.02.2022, 08:22)BBaron Napsal(a): @j.jusko popravde som to par dni dozadu skusal. Dostal som to do EPG a program ktory bol v SC sa dal spustit. Nieje to vsak este dokoncene ale ak pouzivas simpleiptv klienta, tak mozes mat len jedno epg a jedno m3u8 z ktoreho sa data tahaju, takze ti to zrusi tvoju IPTV….
Ja použivam tvheadend client. Stačilo by aj  do položiek tv pridať jednu ktorá by bola pŕave v TV a hodilo by to na +- aktuálny čas.
Niekedy ma zaujme aktuálny film v tv a musím sa preklikať cez dátum a čas v tvojej položke.
  Odpovědět
#24
Čau Baron, veľmi často doma pridávame filmy do sekcie obľúbené. No po kliknutí na Stream mi hneď zobrazí výber kvality streamu. Bolo by možné po kliknutí na film zobraziť najprv jeho Info, tak, ako to je v iných sekciách? Často zabudneme o aký film sa jedná a nechce sa nám vyhľadávať dodatočnéiInfo o filme. Snáď zložka obľúbené nie je nejaký default Kodi a budeš s tým vedieť niečo spraviť. Ďakujem
  Odpovědět
#25
Ked si na filme stlač menu a zobrazi sa ti menu čo chces robiť. Info, trakt, a pod. Ja by som to nemenil.
  Odpovědět
#26
Jusko, áno tak ako vravíš ty to funguje iba v sekciách v zložkách filmy/seriály. Dlhšie podržím ok a vyvolá mi to ponuku kde je možnosť okrem iného zvoliť si aj informácie o streame. Bohužiaľ v sekcii obľúbené to takto nefunguje, tam sú iba tri možnosti - odstrániť, premenovať a zvoliť náhľad. Ak by tam bola možnosť informácie, tak sa tu nemáme o čom baviť a nevznikol by tento dotaz.
  Odpovědět
#27
@"Aduko" Tohle je vlastnost KODI, s tím BB nic nenadělá. Místo oblíbených by sis musel filmy přidávat do knihovny, nebo do Traktu, pak info zobrazit lze. Jen nevím, jestli tohle už funguje v SC na Matrixu.
SONY KDL-48W705C + X96MAX 4/64 - ANDROID 9, KODI 18:6
SONY KD-55XG8096 - ANDROID 8, KODI 18.6
  Odpovědět
#28
@Aduko, skus sa pohrat s nastavenim KODI, kde namiesto spustenia filmu sa ti zobrazi info. Je to vlastnost KODI a nie pluginu, aj ked teda asi to ani na tie oblubene nebude fungovat, lebo tam sa hodi odkaz na danu polozku a zahodi sa info o tom, ze sa da ta polozka prehrat….alternativa je trakt.tv a tam ti to bude fungovat…pouzil by si na to napriklad watchlist
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#29
@j.jusko ked dokoncim nejake veci s traktom, tak potom sa mozem pozriet aj na ten tvprogram…
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#30
Baron, presne tak to aj mám nastavené, bohužiaľ v Obľúbené to nefunguje. Preto som aj písal, že snáď to nebude default Kodi zložka, na moju smolu je. Tak budem musieť niekedy skúsiť spojazdniť ten Trakt, aj keď som sa chcel tomu vyhnúť 😬. Ďakujem
  Odpovědět
#31
Od vcera mi vyhadzuje v cinema stream connection error, nemozem ani aktualizovat nic. Ma niekto podobny problem? Znova som sa prihlasil na kra.sk ale stale mi vyhadzuje chybu. Dakujem za rady
  Odpovědět
#32
@"Michalkardos" potrebujem to zalogovat a poslat kodi.log skus pohladat na fore, ako a kde sa nahlasuju chyby. Vsetko za teba nemozeme spravit...
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#33
Stream cinema mi prestala fungovat.
mam VU+, po otvotrni v menu ostane iba cierna plocha bez akejkolvek dalsej ponuky, ma niekto podobny problem?
Dakujem za rady
  Odpovědět
#34
Páni nepíšete ako spúšťaťe stream cinemu či spúšťaťe v kodi alebo cez Archivczsk prémium.
  Odpovědět
#35
Muzu potvrdit, poslední update problem vyresi.
  Odpovědět
#36
Ahoj BBaron nerozmyšľal si aby vyhľadavanie podľa abecedy bolo ako v konkurenčnom plugine?
Myslim to triedenie postupne podľa pismen v názve. A, AB , ABC, .... Táto funkcia sa mi tam celkom pozdávala a oveľa rychlejŠie sa dalo dostať k titulu.
  Odpovědět
#37
jj je to pecka, niektory moji znami presli kvoli tejto funkcii z SC na SCC
TV OLED 55 + Kodi - Soundbar HW-Q990B - Box Homatics 4K plus + CoreELEC  
  Odpovědět
#38
so SC skinom je tam autocomplet z titulov, ktore mame. Asi som to nikde nepisal, ale ak zapnete autocomplet v KODI a mate moj skin, tak vo vyhladavani pre SC sa zobrazi autocomplet z titulov, ktore su SC. Ak mate "klasicky" skin, tak sa autocomplet taha podla nastavenia a to je podla mna lepsie, ako taketo "clenenie". Dalsia vec, co je super na androide je, ze mate diktovanie cez dialkove. Proste pridete na vyhladavanie a tam dlho podrzite tlacidlo OK a potom nadiktujete, co vyhladavate. Ja viem, ze ani jedna z tychto moznosti vsade nefunguje ako "default" ale podla mojho nazoru je toto riesenie ovela lepsie.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#39
Chcem sa spytať kde sa ten autokomplet v kodi zapina alebo to musím doinstalovať? A ako by to teda malo fungovať.
Predstavujem si to tak že pišem pismena a hneď mi vyskakujú výsledky. ale ja keď dám vyhľadať v SC tak mi skocí klavesnica kde napisem titul (nemusí byť celý) stlačím hotovo a vyskočí mi zoznam. Ten však obsahuje aj tituly kde sa daná kombinácia nachádza v strede slova.
Kodi coreelec 9.2.5 Leia skin aeon nox silvo
  Odpovědět
#40
Takto to vyzera so SC skinom a vyhladavanim v SC:


takto to vyzera vo vyhladavani SC, ale bez SC modifikovaneho skinu:


len som si spomenul, preco som to nikde nijako moc extra nespominal. KODI ma proste bug, pri doplnani textu. Nie vzdy sa to prejavi. Niekedy treba viackrat potvrdit vyber z toho autocompletu. Neviem, ci je problem v skine, alebo v KODI ... KODI ako take ten prikaz dostane, ale nevyplni sa text po kazdom kliknuti, co je celkom dost otrava.

PS: plugin, ktory toto umoznuje sa vola AutoCompletion for Virtual keybord a najdes ho default repozitari medzi scriptami, alebo daj proste vyhladavat "auto" v doplnkoch a on ti ho najde...
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)