21.08.2021, 10:59
Ahojte.
Taký menší dotaz/problém.
Má tu tiež niekto problém, že mu zmizli filmy a seriály?
Napríklad Dr. House, SpongeBob, Krteček, dokumentárne seriály, a filmy/seriály, ako celok sú buď úplne, alebo čiastočne preč.
Alebo, tam daný film/seriál je, ale po prezretí sa automaticky vymažú/odstránia. Dokonca, ani keď ho hľadám cez search, tak mi ho síce nájde, ale je prázdny
Používam KRA (StreamCinema CZ/SK).
Doteraz sa mi to nestalo. Pozeral som si aj FAQ bod. 6, ale podľa popisu tam nič také nie je, pretože po stlačení šípky je tam len filter a pár položiek menu. V nastavení repozitára a KODI, ako celok nie je nič o tom, že by niekde boli/neboli skryté súbory.
Ďakujem za prípadne rady, alebo riešenia.
Pravděpodobně to bude ten bod 6, tedy filtr zobrazení. pod tou položkou Filtr bys měl mít Všechna videa, viz https://forum.cder.sk/thread-482-post-8376.html#pid8376
1x X96 MAX+ → Android 9.0 → Kodi 19.1 \ 1x PC → Windows 10 → Kodi 19.1 \ 1x H96 Pro+ → Android 7.1 → Kodi 19.1 \ 1x Beelink GT1 → Android TV 7.1 → Kodi 19.1
(21.08.2021, 12:23)PetrM Napsal(a): Pravděpodobně to bude ten bod 6, tedy filtr zobrazení. pod tou položkou Filtr bys měl mít Všechna videa, viz https://forum.cder.sk/thread-482-post-8376.html#pid8376 Ahoj Peťo. Moc ďakujem za pomoc. Ono to tam bolo dosť nejasne napísane, ale už som na to prišiel. Ono sa musí človek nastaviť priamo na zložku a v tedy sa mu tam zobrazia tieto možnosti. Ja som si myslel, že to má KODI/SC nejak globálne v nastaveniach, ale....zrejme sa to musí robiť na každú položku zvlásť.
Ešte raz moc ďkaujem ))
Ahojte, mám rovnaký problém, zmizli mi všetky seriály, lenže ja pod filtrom takú možnosť ako v screene nemám a keď otvorím filter, zobrazí sa mi výzva, že mám zadať hodnotu
@"timi" ale mas no nahod screen
TV OLED 55 + Kodi - Soundbar HW-Q990B - Box Homatics 4K plus + CoreELEC
zdravim vas
mozete prosim niekto vyhladat ci vam najde v serialoch: The Wire / po cesky: spina baltimoru https://www.csfd.cz/film/70594-the-wire-...u/prehled/
dakujem
Ahoj,
Mně dnes zmizeli třeba Simpsonovi, měl jsem je daný v oblíbených. Když dnes prokliknu, tak text něco jako prázdný seznam, to přece není žádným filtrem?
Na vyhledání Prci prci prcičky nabízí jen 2 díly, taky divný.
Dobrý večer, mám stejný problém a filtrem to není, zmizeli nějaké seriál. Například seriál Dark. Ještě včera jsem koukal na treti sérii dnes tam není. Nejdříve tam byla, po spuštění napsal program another list a něco něco 😆teď tam seriál vůbec není. Nevíte čím by to mohlo být?
(12.09.2023, 21:35)Tomáš Kratochvíl Napsal(a): Dobrý večer, mám stejný problém a filtrem to není, zmizeli nějaké seriál. Například seriál Dark. Ještě včera jsem koukal na treti sérii dnes tam není. Nejdříve tam byla, po spuštění napsal program another list a něco něco 😆teď tam seriál vůbec není. Nevíte čím by to mohlo být?
Ahoj, taky mám podobný problém, Nebe s.r.o je fuč, Expanze, ovečka Shaun...všecko pryč a filtr je nastaven na vše
niekto nieco dojebal. alebo schvalne vymazal. anyway tieto zmeny by nemal robit v primetime. 😄 som uz tak lenivy ze to nejdem ani stahovat na torrenty.
Víte někdo něco o tom vím a nebo proč to tak je?
(12.09.2023, 21:42)Tomáš Kratochvíl Napsal(a): Víte někdo něco o tom vím a nebo proč to tak je? řekl bych že se něco pokazilo ) ale to je pouze muj technicko expertní názor dočkej času
my v praci na tieto otazky preco to nejde? zvykneme hovorit. lebo je to pokazene 😄
Tiež dnes neviem nájsť anime Mushoku Tensei. Ešte v nedeľu tu bolo. Taktiež nevidím veľké anime, ktoré tu určite boli (One Piece, Naruto).
Asi sa tu čoskoro začne spamovať xddd spadol server alebo dačo?
Už znova nabehli zmiznuté veci Aspoň u mňa
|