• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xbox one S dlhy loading
#1
Zdravim,
Xbox presiel asi updatom a po update zacalo dlho loadovat menu.
Filmy idu normalne ale ked kliknem na filmy cakam hadam 30-60 sekund kym sa dostanem dalej, znova vyberiem si novinky a zasa 30-60 sekund loading, vyberiem si film a znova loading 30-60 sekund kym sa ukaze vyber kvality, nasledne ked si vyberiem kvalitu filmsa zapne hned.


Neviete co spravit nech to preklikavanie ide ako pred tym? Loading bezne trval tak 2 sekundy nie 30-60sekund.

Vdaka
  Odpovědět
#2
Rovnaky problem na Xbox One (orig)
  Odpovědět
#3
Rovnaky problem uz mam 2 mesiace, akonahle sa updatoval xbox.
Nepomohol reinstall kodiho, vycistenie cache, alternativne internetove pripojenie. Existuje na to nejake riesenie?
  Odpovědět
#4
ak sa updatol xbox, tak to bude problem v operacnom systeme a s tym zial nic nespravim. Odporucam pouzit iny box na SC. Ja viem, ze povodne XBMC bolo pre Xbox, to ale skoncilo ked sa premenovalo na KODI.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#5
Dobrý den, Xbox one X, stejný problém. Vyhodil bych Xbox z okna 😁😁opravdu to nelze nějak obejít? Přijde mi, že to je dáno rychlostí připojení přímo aplikace. Mám optiku díky jdou normálně, ale než se dostanu na filmy, je to hrůza.rychlost měřená xboxrm byla 700mb/s. Do nedávná to šlo normálně, jak jste psali.
  Odpovědět
#6
(18.09.2022, 11:46)BBaron Napsal(a): ak sa updatol xbox, tak to bude problem v operacnom systeme a s tym zial nic nespravim. Odporucam pouzit iny box na SC. Ja viem, ze povodne XBMC bolo pre Xbox, to ale skoncilo ked sa premenovalo na KODI.
A nedá sa len nejako update stream cinema? Neviem ako ostatným ale samotné KODI na xboxe mi ide úplne v pohode a normálne. Začne to všetko dlho načítavat až keď zapnem Stream cinema doplnok. Čiže xboxu ako keby vadil priamo doplnok v kodi a nie samotné KODI. Fakt sa s tým nedá nič robiť? Kým niečo pustím tak doslova 5-10 minút 😭
  Odpovědět
#7
(18.09.2022, 11:46)BBaron Napsal(a): ak sa updatol xbox, tak to bude problem v operacnom systeme a s tym zial nic nespravim. Odporucam pouzit iny box na SC. Ja viem, ze povodne XBMC bolo pre Xbox, to ale skoncilo ked sa premenovalo na KODI.
Začalo to síce robiť po update xboxu (ja mám xbox series x), ale problém bude priamo v SC CZ/SK. Kodi ako také ide rýchlo. Tiež som si na porovnanie nainštaloval aj SC COMUNITY a to ide rýchlo tiež. Príde mi to ako nejaký druh nekompatibility medzi xbox a SC CZ/SK. Mohol by si sa na to pozrieť prosím?
P.S. SC Comunity nemám tak rád ako SC CZ/SK, ale momentálne ide rýchlo...
Ďakujem.
  Odpovědět
#8
@"androgen" ono je dost mozne, ze sa ti nemaze cache na SC a tym padom je tam s tym problem. Skus nejako prejst do userdata. a tam zmazat simplecache.db, nic ine tam nemaz, len tento jeden subor. Neviem, kde na XBOXe je tento adresar, ale cez KODI a file manager by si sa tam mohol dostat a zmazat ten subor. Pripadne si odzalohuj settings.xml a storage.db, odinstaluj komplet kodi, zmaz komplet data pre KODI a znova nahod + nahraj zo zalohy tie dva subory a malo by to ist svizne.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#9
@"Bbaron" ja som toto všetko skúsil. Dokonca som kvôli tomu dal celý xbox do výrobných nastavení. Nepomohlo nič. Zistil som, že to nie je problém iba u mňa ako môžeš vidieť v príspevkoch na tejto téme. Začalo to po aktualizácii xboxu a majú to všetci.
  Odpovědět
#10
Sak zapni nejaky loging a najdi ktory request trva dlho.
  Odpovědět
#11
Loging mi nič nehovorí... Nič zaujímavé tam nevidím. Ja som len našiel závadu, zistil som kde je závada a ostatné nechám na odborníkov. Som zákazník SC už roky rokúce a som vďačný Bbaronovi za jeho prácu. Bbaron ak sa ti toto podarí odstrániť v ďalšej verzii, máš obdiv a klobúk dole.
  Odpovědět
#12
Mám stejný problém (Series X) i kamarád (Series S). Chce to velkou trpělivost než se někam proklikáte. Jediný řešení co sledujeme mít vyhozené v Oblíbených a na ten jeden proklik vždy počkat :/ Všechny ostatní doplňky fungují normálně (používám iPrimu, ČT nebo rádia)
  Odpovědět
#13
Vyřešil někdo něco? Povedlo se vám někomu s tím něco udělat? Díky za info
  Odpovědět
#14
(01.10.2022, 17:47)androgen Napsal(a): Loging mi nič nehovorí... Nič zaujímavé tam nevidím. Ja som len našiel závadu, zistil som kde je závada a ostatné nechám na odborníkov. Som zákazník SC už roky rokúce a som vďačný Bbaronovi za jeho prácu. Bbaron ak sa ti toto podarí odstrániť v ďalšej verzii, máš obdiv a klobúk dole.
Hmm potom zabal xbox a posli ho odbornikom...
Ale pokusim sa ti to kus objasnit. Sw vykonava napisane instrukcie v poradi a kazda trva nejaky cas a mala by byt zalogovana.
Medzi dvoma logmi bude niekde velka casova medzera a ta ukaze co sa dialo ... mozno.
Priklad kod pozaduje spojenie na server XY ... server je bloknuty autormi fw v xbox alebo je preklep ... kod caka na timeout siete ...
  Odpovědět
#15
ten loging nieje pre vas, ale pre mna ;-) ak mi neposlete kodi.log aby som videl, co sa kde deje, tak nemozem pomoct....
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#16
(10.10.2022, 12:01)BBaron Napsal(a): ten loging nieje pre vas, ale pre mna ;-) ak mi neposlete kodi.log aby som videl, co sa kde deje, tak nemozem pomoct....

Baron a vies povedat napisat postup ako poslat ten log xbox to ma trochu komplikovane
  Odpovědět
#17
Je to tu popsané asi 10x, hledej Kodi Logfile uploader
1x X96 MAX+ → Android 9.0 → Kodi 19.1 \ 1x PC → Windows 10 → Kodi 19.1 \ 1x H96 Pro+ → Android 7.1 → Kodi 19.1 \ 1x Beelink GT1 → Android TV 7.1 → Kodi 19.1
  Odpovědět
#18
Ahoj, momentálně nestíhám, zkusím zítra nahrát log File z Xbox one X. Jen bych chtěl doplnit, že to loaduje i mimo síť, jakmile zapnu doplňek cinema stream, tak jaký koliv pohyb v menu loaduje. Chtěl jsem se podívat do nastavení v cinema stream a tam to dělá také. Zkusím zítra nainstalovat doplnek pro nahrání logfile a snad to pomůže.
Děkuju baronovi, že to zkusí
  Odpovědět
#19
Zdravím, 
tak se musím opravit, v menu nastavení vše funguje svižně, zřejmě je zpomalené jen procházení filmů, seriálů atd.

Zkusil jsem vytvořit LogFile, ale nevím zda jsem to udělal dobře,
 - povolil jsem protokolování
 - nainstaloval program pro upload logfilu
 - spustil program cinema
- prošel jsem menu na cca 2-3 minuty
- zapnul program pro upload logu a přes qr cod stáhl text.

Snad to nějak pomůže
Musel jsem rozdělit log po 200kb abych to mohl nahrát celé, tak je to v 4řech souborech


Přiložené soubory
.txt   LogFile4.txt (Velikost: 53.95 KB / Stažení: 1)
.txt   LogFile1.txt (Velikost: 15.15 KB / Stažení: 3)
.txt   LogFile2.txt (Velikost: 122.23 KB / Stažení: 3)
.txt   LogFile3.txt (Velikost: 162.55 KB / Stažení: 3)
  Odpovědět
#20
Ahoj,
Je ten log k něčemu? Nebo tam nelze nic vyčíst?
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)