• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nelze přehrát videa
#1
Zdravím, nejde přehrát žádné video. Jen se točí to známé kolečko. Stream Cinema CZ SK, jinak menu běží.
KODI 20.0 a nejnovější verze doplňku.
  Odpovědět
#2
Aha. 😳
Bylo to tím, že jsem musel počkat cca 30 sekund, než se asi vše nově propojilo.
Teď už běží každý stream rychle.
  Odpovědět
#3
pri spusteni nejakeho streamu sa robi automaticky speed test na rozne servre kra, aby doplnok zistil aku uzivatel na danom zariadeni rychlost a aby si automat mohol vybrat spravny stream....toto moze obcas trvat aj tych spominanych 30s a potom kazde spustenie uz pojde rychlo....
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#4
(20.01.2023, 16:00)BBaron Napsal(a): pri spusteni nejakeho streamu sa robi automaticky speed test na rozne servre kra, aby doplnok zistil aku uzivatel na danom zariadeni rychlost a aby si automat mohol vybrat spravny stream....toto moze obcas trvat aj tych spominanych 30s a potom kazde spustenie uz pojde rychlo....
ahoj, ja mám podobný problem, no nastal asi pred hodinkou cca o 18tej pozeral som serial "Resident Alien" a z nicoho nic dalsi diel nesiel spustit zobrazilo sa menu s vyberom suboru a pak proste akoby sa to zaplo a vyplo behom milisekundy, skusil som reinstal 19ky na 19ku skusal som update na 20ku rovnaky problem potom som skusil na mobile, kde mi to vzdy slo bez problemov (neaktualizovane) a rovnako to nejde neskor som si vsimol ze niektore videosubory inych filmov idu prehrat a ine nie z logu som vycital "HTTP returned code 503" co je chyba odpovede servera napriklad u filmov spustí bez problémov "Amber: the girl behind ... 8Mbps" a nespusti napr. "I am zlatan 8.01Mbps; Willow 1988 3.08Mbps; JUNG_E ani jeden zo suborov..."
Pevny internet garantovanych 70/10 Mbps
Mobilné dáta garant 300/60 Mbps
  Odpovědět
#5
Zaujíma ma ale tá vec s nastavením rýchlosti. Čo ak to pri tých prvotných testoch detekuje nesprávne 
potom doplnok ide ďalej na ... ?
Mne našťastie slušne funguje pôvodná verzia na KODI 17 , ale ak by som plánoval up je dobre vedieť čo vystrája najnovši SC

Huh je zabavné keď mnohí pri probleme reinštalujú celý systém, veci v sieťach niekedy nefungujú = vstať a naložiť riad do umývačky
  Odpovědět
#6
@"husitko" zaloguj to kodi.log a posli taky log, aby sa to dalo pozriet. Je sice fajn, ze si z logu vycital 503, ale kludne to mohlo byt aj na nejaky iny plugin atd...inak ak ti nieco nejde ani na jednom zariadeni, tak asi chyba nieje u teba...skus par minut pockat a potom to skusit znova.

@"xiaomi22" presne tak...treba vypnut kodi a ist sa venovat rodine a nie len stale cumet na bednu.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#7
(21.01.2023, 19:56)BBaron Napsal(a): @"husitko" zaloguj to kodi.log a posli taky log, aby sa to dalo pozriet. Je sice fajn, ze si z logu vycital 503, ale kludne to mohlo byt aj na nejaky iny plugin atd...inak ak ti nieco nejde ani na jednom zariadeni, tak asi chyba nieje u teba...skus par minut pockat a potom to skusit znova.

@"xiaomi22" presne tak...treba vypnut kodi a ist sa venovat rodine a nie len stale cumet na bednu.
JJ v noci sa to spustilo v pohode dakujem kazdopadne za info,  bolo by mozne zalozit nejaku cast fora kde by ste admini vedeli pisat o vypadkoch ...?
  Odpovědět
#8
@"husitko" ako nic v zlom, ale niesme premium sluzba s 24/7 dozorom a este aby sme aj pisali o vypadkoch...ak tie vypadky aj su, tak su velmi kratke na par minut a v case, ked je minimum ludi online.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#9
Neni nějaký problem s přehráváním?
Na Kodi mi to přehrává v pohode ale u znameho pres OpenAtv vyskoci hlaska "nacitavanie zlyhalo".
  Odpovědět
#10
@"karlospv" pisal som ti spravu. chce to vediet IP, bez toto neviem pozriet, co je s tou IP
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#11
@"karlospv" OpenATV je distribúcia pre satelitný prijímač Enigma2. Používa priamo Kodi alebo Archiv CZ/SK? Plus to čo písal @"BBaron" potrebuje niečo aby ti vedel niekto relevantne pomôcť. Treba sa viacej rozpísať aký prijímač presne máš a podobné software veci a nie len napísať "mne to nejde tu a tam"
X96 Max+ (4/64) - Dual Boot *** CoreElec 20.5 Nexus / ATV SlimBox *** Kodi 20.5 Nexus
  Odpovědět
#12
@"karlospv" Aj by som ti poradil ak by som vedel aký má známy prímač akú verziu image OpenAtv. Či používaš Archivczsk alebo Archivczskpremium.Ja používam oba archívi na viacero images a ide mi to bez problémov.
  Odpovědět
#13
Ahoj, jsem tu nový a mam problém s prehranim videa. Respektive už jsem zjistil chybu. Můj provider netuma někde nějakou blokaci. Píše to chyba při spuštění a kdyz změním providera tak to běží. Známý co to taky řeší mi sdělil že mám napsat na Bbarona a prý by mi mohl pomoci. Moc diky, ještě doplním že mám vše aktualizované kodi i sc.
  Odpovědět
#14
@"Jajaba" ja by som ti aj napisal, ale kedze mas zablokovane prijmanie sukromnych sprav, tak sa neda odpisat. Chod na https://whatismyip.live/ a odtial mi posli tvoju IPv4 a IPv6 ak nejaku mas...potom to budem vediet pozriet.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)