• 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlásenie chýb
@"GrgoPitic" skus updatnut, lebo mne to ide aj na csfd.sk ;-)
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Ahoj, prehrávam seriál s automatickým zapnutím ďalšieho dielu. Niekedy sa stane že sa prehrá diel a namiesto spustenia ďalšieho KODI úplne vypne / vyhodí na hlavnú obrazovku android box. Niekedy pozriem aj 8dielov a všetko v poriadku a niekedy to vypadne po prehratí 1 dielu, ked znovu spustím KODI a ďalší diel z danej série opäť vypadnutie.

dnes som to skúsil aj s LOGmi... pustil som TBBT(teoria velkeho tresku) 10x2 a hneď po skončení dielu ma vyhodilo a vyplo KODI - log https://kra.sk/file/IhTAYvxmz6Vp

potom som znovu spustil KODI a TBBT 10x3 prehralo pekne, zaplo ďalší diel 10x4 a po ňom vyhodilo z KODI von - druhy log je tu https://kra.sk/file/HXkipcPaFUoU

Krabička je android(6.0.1) box Evolveo H8, KODI 19.3, volné miesto na HDD 8GB, SC verzia 2.1.14+k19, UpNext verzia1.1.5+matrix.1

Ak by bolo treba doplňujúce info stačí napísať otestujem. Ďakujem
  Odpovědět
v kodi.log zial nieje zalogovane, preco android appka spadla. skus spravit inu vec. zakaz plugin upnext, ze ci ti to po skonceni epizody tiez spadne ... mozno by som skusil precistit cache pre kodi.
odzalohuj si adresar /storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.stream-cinema a po premazani tam vrat tento adresar. To, ze ma Android volne miesto neznamena, ze ma volne miesto aj aplikacia. Uz som to vela krat videl, ze appka zaberala 8G a vsetko blblo.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Ahojte, dneska se snažíme pustit Vánočního skřítka (Elf) a celkově Stream Cinema je nějaká zabržděná. - nenačte se film do bufferu a stále točí kolečko.
Je to problém u vás?
Internet jinak samozřejmě chodí rychlostí 200/200. I Speedtest na Kodi hlásí cca 200MB download i upload.
Děkuji
  Odpovědět
@"vencakratky" speedtest ide na ine servre ako na je ulozisko, takze treba merat rychlost stahovania na ulozisku.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Dobry den,
dnes som akurat aktualizoval doplnky z repozitara a po spusteni Cinema Stream vyzera, ze vsetko funguje ako ma az do momentu, ked chcem spustit akykolvek zdroj, ci film alebo serial. Vyhodi hlasenie o chybe. Skontroloval som prihlasovacie udaje na kra a aj som skusal aktualizovat vsetko este raz ale bez vysledku. Nahral som log ale pre mna ako cloveka bez IT vzdelania je to ako hladat odpoved v japoncine... pripajam aj link:
https://paste.kodi.tv/yalepupuko - pokus o spustenie je o 17:11
Dufam, ze to nie je zavazna chyba. Ak sa to tu uz riesilo ospravedlnujem sa. Stravil som poslednu hodinu prechadzanim tem a prispevkov ale nenasiel som nic podobne.

Dakujem vopred za akekolvek rady. Idea
  Odpovědět
máš len 4 dni predplatného ...
Kód:
[SC] mame nizky pocet dni predplatneho
  Odpovědět
To viem, len som si myslel, ze to neprekaza, ze ho predlzim o par dni. Skusim ho zaplatit dnes a uvidim ci sa problem opravi.
Dakujem za radu!
  Odpovědět
@"Sir Arthi" neviem preco ti to nejde ... ale je mozne, ze ti to nejde preto, ze zdielas s niekym inym ucet? lebo pekne ti plugin natiahol URL pre subor a odoslal do KODI. Kodi ho uz ale neotvoril, ja ked som to skusal, tak mi ten download fungoval. To, ze mas posledne 4dni predplatne nic neznamena, vsetko by malo fungovat bez problemov.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
(22.12.2021, 12:21)BBaron Napsal(a): @"Sir Arthi" neviem preco ti to nejde ... ale je mozne, ze ti to nejde preto, ze zdielas s niekym inym ucet? lebo pekne ti plugin natiahol URL pre subor a odoslal do KODI. Kodi ho uz ale neotvoril, ja ked som to skusal, tak mi ten download fungoval. To, ze mas posledne 4dni predplatne nic neznamena, vsetko by malo fungovat bez problemov.

Dakujem za odpoved. Tento ucet je cisto len na tomto zariadeni. Tesla X900 PRO a zaplatil som aj dalsi rok. uz neukazuje ze 4 dni do konca ale stale to nejde.. Nizsie pripajam novy log. Ono to islo pred par dnami ale hore mi stale ukazovalo ze pluginy nie su kompatibilne s verziou kodi a tie oznamenia bezali cely cas dookola. Tak som aktualizoval cinema stream doplnok z repozitara. Vsetky hlasenia zmizli ale nejde spustit ziadny film...
Mam skusit odstranit CS a vsetko nastavit odznovu ci to nepomoze?


EDIT: Uz to ide. pred aktualizaciou Cinema Stream som pouzival na vypocet cache pamate advancedsettings z predoslych verzii. Tak som pouzil 80% v novom Vasom nastaveni a uz to ide... Takze dakujem za Vas cas a ochotu dcerka moze pozerat rozpravky. Smile

Pekne Vianoce!
  Odpovědět
@"Sir Arthi" super ... skoda, ze to tam nikde nieje vidno, ze je zle nastavena ta cache. ... mozno dovod na zlepsenie v plugine, aby to vedel zkontrolovat....
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
zdravím, chcel by som sa opýtať, ohľadom cder-u,. cv posledných  repzit. nemám už skylink,  live dosť mi to chýba,.  dá sa s tým niečo,,

a ak sa ešte smiem,.  kúpil som mekool km7  a obraz sa sám často sám od seba zastaví,.. a nič,.   staré x96 bez problémov fachčia nemá niekto s tým skúsenosti??
ďakujem vopred
  Odpovědět
Zdravim,
Logy nedodam, protoze je problem uz je pryc. Nicmene bych rad pochopil, co se deje a zda se to deje spravne... A ono pochpeni se tyka  funkcionality "Synchronizace TV shows":
1. Co to konkretne dela?
2. Predpokladam, ze "sync_local_episodes trakt.tvshow" odkazuje prave na tuhle funkcinalitu... Kdy presne ma bezet? (Pri zavolani ze settings? pri launchi kodi? ...?)

Proc se vubec ptam:
A. Progres "sync_local_episodes trakt.tvshow" se mi objevoval pravidelne po kazdem launchi Kodi vpravo nahore na obrazovce a dokazal bezet velmi dlouho. (Ma to tak byt?)
B. Dneska se stalo, ze se kolem 40-50% zasekl i s celym Kodi. (Dost neprijemne... Vzhledem k tomu automatickemu spousteni.)
C. Vyresil jsem zrusenim SC integrace na strane Trakt.TV. Vedlejsim efektem bylo, ze SC addon pri dalsim launchi Kodi vymazal par set (mozna par tisic) nejakych *.jpg souboru. O jake soubory slo?)
D. Tedka (po reaktiovani pripojeni mezi SC a Trakt.TV) se uz "sync_local_episodes trakt.tvshow" po launchi Kodi neobjevuje... Je to tak spravne?

Diky za osvetleni.
  Odpovědět
@"SelfDesctructed" popisujes stav pred updatom pluginu, ktory vcera prebehol. Viem to podla toho, ze ti mazalo strasne vela *.jpg atd. Po novom sa uz synchronizacia s traktom riesi len na urovni "historie" za poslednych par hodin a komplet synchronizacia sa da spustit uz len cez nastavenie (toto sa predtym spustalo po kazdej pozrenej epizode - kompletny sync). Dalsia zmena po update je v tom, ze ked zacnes nieco prehravat pocas syncu, tak sa sync stopne a spusti sa az nebudes nic prehravat, ale bude vcelku rychli....tak isto som optimalizoval aj nacitavanie NextEp pre nedopozerane serialy. Doteraz sa hladali dalsie epizody aj pre serialy, ktore uz mali zapisanu nasledujucu epizodu. Ak uz ju raz maju, tak ju nieje treba hladat a teda prehladavam len tie serialy, ktore nemaju poznacenu nextep v nastaveniach. No a co som tymto vsetkym chcel povedat? Ano je to spravne spravanie Big Grin
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Ahoj, stále dokola sa načítává trakt synchronizácia. Ďakujem.
  Odpovědět
Cafte, neviem kam to poslat, ale asi je zle naindexovany SK serial Hranica. Mne sa zobrazuje ako Fringe :-)
  Odpovědět
napiš sem - https://forum.cder.sk/forum-15.html
a nezapomeň na odkazy
1x X96 MAX+ → Android 9.0 → Kodi 19.1 \ 1x PC → Windows 10 → Kodi 19.1 \ 1x H96 Pro+ → Android 7.1 → Kodi 19.1 \ 1x Beelink GT1 → Android TV 7.1 → Kodi 19.1
  Odpovědět
@"hitman222" nechaj ho dobehnut a uz sa nebude zobrazovat. prvy krat po naparovani s trakt.tv by sa mala syncovat cela historia. nasledne sa bude syncovat uz len poslednych X poloziek ak nieco pozries.

@"sanoh01" opravene
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Ahoj,

po upgrade na Android TV sa spustilo mazanie, ktore sa neskor zaseklo, s stalo to par hodin. po vynuti TV a naslednom spuste, namiesto hodin svieti prebiehajuce mazanie, je to stale na 0%
Zaklad v podobe restartu, deaktivacie/aktivacie doplnku s restartovanim Kodi, ako aj celej TV nepomohol
log: https://paste.kodi.tv/fajobekacu

Inak vsetko funguje, len je to trocha otravne ked nevidno hodiny. Vdaka
  Odpovědět
@"t0m4s" z logu toho moc nevidno ... nieje tam ziadna chyba nic ...
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 6 host(ů)