Zdravím
1. po posledním update se mě začalo objevovat okno s "Další epizoda za xx sekund" a tlačítky Sledovat teď a Zavřít. Jsem si jist, že jsem to jednou vyřešil v nastavení, ale nyní nemohu toto nastavení najít. Usínám u TV a takhle by to jelo až do soudného dne.
2. Volba "Přidat do trakt.tv" zmizelo ze seznamu viz výběr streamu, info, trailer, přidat do trakt. (vzhled - Arctic Zephyr 2 Resurrection - jejich chyba?)
3. Dále nevím, zda-li je to chyba Xiaomi Mi TV box S, Kodi nebo pluginu, ale posledních týden - možná dva se stává, že při procházení doplňku Stream Cinema se resetuje celé kodi.
4. Když už jsem u toho, bylo by možné nějak nastavit strukturu zobrazování filmů/seriálů, aby se zobrazovala dle data/oblíbenosti už před zobrazením na 1 stránku s next? Poněvadž když vlezu do pluginu → filmy → filtr → dle žánru → např dokumentární → vidím filmy s počáteční číslovkou a písmenem A, na konci seznamu vidím next page, kde pokračuje A-B-atd. Neboli celý původní seznam je abecedně seřazen a rozdělen na stránky po 90 filmech s odkazem na další stránku. Pokud dám seřadit podle (čehokoliv), seřazuje pouze tu konkrétní stránku, nikoliv zbytek. Když tedy dám akční filmy → seřadit dle roku → je tu 90 filmů počínaje Alienoid (2022) a konče Abbot and Costello meet Frankenstein (1948), na další stránce musím znovu vybrat metodu řazení a řadit sestupně, abych viděl, že další film je Blaženost (2021) a poslední Black Friday (1940). Další strana chce opět seřadit.