06.05.2020, 11:22
ahoj. Prosim ta BBaron nevies mi poradit preco mi ked som na wifi sem tam vyhadzuje na kodi wifi? No hostname. A potom si ju musim pripojit aide to dalej. Dakujem
Hlásenie chýb
|
06.05.2020, 11:22
ahoj. Prosim ta BBaron nevies mi poradit preco mi ked som na wifi sem tam vyhadzuje na kodi wifi? No hostname. A potom si ju musim pripojit aide to dalej. Dakujem
06.05.2020, 11:34
Ja tomu nerozumiem, pozeram uz niekolko dni po sebe serial s castami nad 3GB z kra.sk, a ziadne problemy (okrem dlhsieho nabehu) som nezaznamenal. Vacsie filmy som neskusal.
Vero 4K+ / Kodi 18.6 / LAN+optika 300MBit
06.05.2020, 12:27
Je jasné, že ten prechod z WS nebol plánovaný, pár dní (dúfam) to bude drhnúť.
Traffic WS od nedele viac padol o 20 Gbit (príloha), btw neviem, či existuje lepší dôkaz, že Kra.sk nie je proxy. Kra.sk má dáta uložené na českom VSHosting a ten má na nix.cz kapacitu 40 Gbit, čiže Kra.sk by si v špičke zobral polku jeho kapacity na nix.cz a Kra.sk nie je ich jediný zákazník (*1). Podľa stránky má VSHosting kapacity aby to utiahol (*2), ale ukazuje sa, že to bude chcieť čas. Ale môžem sa mýliť a problémom nie je konektivita, ale storage, čiže dáta sa nestíhajú čítať dostatočne rýchlo. V každom prípade, ak je problém v infraštruktúre, tento problém by nemal trvať dlho. *1 - https://vshosting.cz/references *2 - https://vshosting.cz/tech#connectivity
06.05.2020, 13:31
(06.05.2020, 12:27)yanick Napsal(a): Je jasné, že ten prechod z WS nebol plánovaný, pár dní (dúfam) to bude drhnúť.Tohle dokazuje možna tak to, ze ulovil par zoufalců...
06.05.2020, 13:38
Nektere serialy ve spicce jdou,nektere nejdou,podle mne podle toho kolik urcity serial v tu chvili sleduje lidi.Na tomhle foru jsem se docetl ze jsou podporovane dve ip adresy a 10zarizeni na jeden ucet,jestli jsem to zpravne pochopil,tak to je pak jasne ze ve spicce s tim budou problemy.
06.05.2020, 13:49
06.05.2020, 22:04
Nazdar BBaron teraz práve som zapol SC a nejako je zasa pomiesane filmy novinky. V novinkách tam chýba kopec filmov čo tam boli včera. Tak keď budeš mať čas mrkni na to. Dik
07.05.2020, 10:33
Zdravim,
dostavam stale tu istu chybu nech sa snazim pustit cokolvek. Error: HTTPS problem <urlopen error [Errno 1]_ssl.c:480: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLOslv3 alert handshake failure> Verzi pluginu mam 1.3.26 Viete poradit ako sa toho zbavit?
07.05.2020, 11:22
@"majlosh" precitaj si prvy prispevok ako nahlasovat chybu a potom to pls skus znova. Predpokladam ale, ze mas android 4.x a ten ma problem s SSL. V tvojom zaujme je pouzivat "moderne" SSL aby nikto po ceste nevedel co pozeras....
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
07.05.2020, 19:37
@BBaron: Moc prosím až budeš mít trochu času o nějaké oficiální prohlášení co se z doplňkem děje a co musí člověk udělat aby to zase jelo. Je zde miliony "zaručených" doměnek od lidí co všechno znají a všude byli ale chybí zde to hlavní, tvoje vyjádření co se děje a co bude d
07.05.2020, 20:28
(07.05.2020, 19:37)Tealc.EU Napsal(a): @BBaron: Moc prosím až budeš mít trochu času o nějaké oficiální prohlášení co se z doplňkem děje a co musí člověk udělat aby to zase jelo. Je zde miliony "zaručených" doměnek od lidí co všechno znají a všude byli ale chybí zde to hlavní, tvoje vyjádření co se děje a co bude dTie informácie sú, ale nie sú pokope. Preto sa k žiadosti pridávam aj ja. Potešila by aj roadmap, ale to je vec ktorá aj trochu zaväzuje, ale bez ETA by to snáď išlo
07.05.2020, 20:44
Tak mam uz ohlasenu chybu ziadny obraz iba zvuk, preinstaloval som a chyba zmizla uz nemam nic :-) Vcera bol aspon pokus o spustenie,dnes to len toci wait kurzorom.
Keby tu bol rimko,ten by mal isto vyborny napad!
07.05.2020, 20:58
Ja mám tiež nápad
Točí sa wait kurzor na správnu stranu? Čo ak sa na koliesku strhol závit a teraz sa točí naprázdno? Edit: @"BBaron" môžeš pridať čo pluginu nastavenie cache v Kodi? Ideš to cez ssh alebo v Ares plugine, ale asi by bolo pohodlnejšie ak by to vedela rovno SC. Ďakujem
07.05.2020, 23:19
Omlouvam se za duplicitni prispevek ale davam ho tedy do spravneho vlakna. Nefunguje vyhledavani serialu a seznam posledních zhlédnutých seriálu.
08.05.2020, 18:05
(23.04.2020, 20:40)BBaron Napsal(a): Tu mozete hlasit chyby pluginu.[*]Zaregistroval som sa, ale neprišiel mi overovací e-mail, alebo som na neho neskoro klikol a jeho platnosť vypršala. Čo mám urobiť? [*]Nový overovací e-mail si môžete vyžiadať na web-stránke MF: nedošiel mi nový overovací e-mail Neviem sa prihlásiť, skúšal som viackrát
08.05.2020, 19:38
Zdravím všetkých,
už druhy deň mi pri spustení doplnku Stream Cinema CZ a Sk vyhodí chybu ERROR - server error! Je nejaky výpadok alebo čo sa deje? Spúštam cez PC.
08.05.2020, 20:16
@"kunikiluxer" nemal by byt ziadny problem. Potrebujem, aby si poslal kodi.log tak ako to je napisane hned v prvom prispevku....potom ti budem vediet pomoct.
08.05.2020, 21:38
@"EduX" ak mas android 4.x tak je problem v nom. Odporucam update, alebo vymenit box....
|